سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NRIME03_157
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 319
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتگراسیون سیستم هیبریدی مشتمل بر پیل سوختی کربنات مذاب و موتور استرلینگ
چکیده مقاله:
سیستم هیبریدی مشتمل بر پیل سوختی کربنات مذاب و موتور استرلینگ که اخیرا به آن بهای بیشتریداده شده است و به نوعی می توان از آن به عنوان انرژی پاک و نو یاد کرد. سیستم هیبریدی به این صورت عملمی کند که با کار کردن پیل سوختی کربنات مذاب حرارت و برق تولید می شود که از حرارت آن به عنوان منبعگرم برای موتور استرلینگ استفاده می کنیم و به این ترتیب موتور استرلینگ نیز تولید کار مکانیکی می کند.در این مقاله به بررسی سیستم هیبریدی پرداخته و این که شکل بازده بر حسب دما برای پیل سوختی کربناتمذاب بین دما 800K≤T≤1100K به صورت صعودی و شکل بازده بر حسب دما موتور استرلینگ در همان بازهی زمانی گفته شده به صورت نزولی می باشد ولی شکل بازده بر حسب دما سیستم هیبریدی در بازه ی دماییگفته شده حالت انتگراسیونی و یکنواختی خاصی دارد. محاسبات و شکل ها در این مقاله با نرم افزارMATLAB می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NRIME03_157 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/594525/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اقاخواه رازلیقی، میرحسین و افتخاری یزدی، محمد،1395،انتگراسیون سیستم هیبریدی مشتمل بر پیل سوختی کربنات مذاب و موتور استرلینگ،سومین کنفرانس نوآوری های اخیر در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک،تهران،https://civilica.com/doc/594525
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اقاخواه رازلیقی، میرحسین؛ محمد افتخاری یزدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، اقاخواه رازلیقی؛ افتخاری یزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Heinz, B, & Henkel, J. (2012). Balancing wind energy and ...
- Neef, HJ. (2009). Internationa overview of hydrogen and fuel cell ...
- Feng, L, Cai, W, Li, C, Zhang, J, Liu, C, ...
- Verda, V, & Sciacovelli, A. (2012). Optimal design and operation ...
- Zhang, H, Lin, G, & Chen, J. (2011). Performance evaluation ...
- Zhang, H, Su, S, Lin, G, & Chen, J. (2012). ...
- I7] Brouwer, J, Jabbari, F, Leal, EM, & Orr, T. ...
- Kim, H, Bae, J, & Choi, D. (2013). An analysis ...
- Hitchings, C. (2002). Fuel cell handbook. _ ed. Virginia: EG&G ...
- Chen, Liwei, Zhang, Houcheng, Gao, Songhua, & Yan, Huixian. (2014). ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر انواع هاضم ها و رآکتورهای بی هوازی جهت تولید زیست گاز از فاضلاب
- توسعه مدل تولید گاز زیستی در هاضم بی هوازی و بدست آوردن نسبت بهینه جریان زباله آلی و فاضلاب به منظور تولید بیشترین میزان گاز زیستی در ساختمانهای مسکونی
- تدوین استراتژی بهینه سازی فاضلاب نیروگاه ها و ارایه راهکارهای مدیریت زیست محیطی ( مطالعه موردی: نیروگاه سیکل ترکیبی کرمان )
- مروری بر مهمترین کاربردهای جلبک ها با تاکید بر تصفیه فاضلاب
- ارائه راهکارها و روشهای مختلف به منظور سرعت بخشیدن فرآیند هضم و افزایش تولید بیوگاز در جاذبهای بیهوازی و بهینه کردن تولید بیوگاز در این سیستمها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدیریت فرایند - هزینه در طرح های توسعه
- تاثیر مهندسی ارزش در مهندسی کیفیت
- مطالعه آثار تحقیق و توسعه بر اشغال در صنایع کارخانه ای ایران
- مدیریت کایزن و نقش آن در بهره وری و توسعه صنایع
- شناخت روی اجرایی سیستم PPORF جهت بهبود در واحدهای تولیدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.