سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MDCONF02_087
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,905
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر مهمترین کاربردهای جلبک ها با تاکید بر تصفیه فاضلاب
چکیده مقاله:
جلبک ها به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان در آب اقیانوس ها و آب های شیرین محسوب می شوند. باتوجه به وسعت اقیانوس های، می توانند نقش مهمی در تعدیل میزان دی اکسیدکربن جو داشته باشند. امروزه جلبک ها در صنایع غذایی، آبزی پروری، دام و طیور، تولید فیلترهای زیستی برای حذف آلاینده ها از آب و فاضلاب و همچنین به عنوان شاخص های زیست محیطی مورد استفاده قرار می گیرند. براساس نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده بر روی جلبک ها، دما، شوری، سختی آب، یونهای کلسیم و بیکربنات و همچنین ترکیبات نیتروژن دار از مهمترین پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب هستند که تاثیر مستقیم بر روی رشد انواع جلبک ها و تولید بیومس در آنها دارند. جلبک ها ظرفیت بالایی برای حذف رنج وسیعی از آلاینده ها از انواع فاضلاب ها دارند. به همین دلیل استفاده از آنها در کاهش میزان آلاینده ها از فاضلاب ها کاربرد زیادی دارد. برای مثال جلبک سبز کلرلا توانایی حذف 90 درصدی آمونیاک از فاضلاب دارد. استفاده از جلبک هایی نظیر اوگلنا، کلامیدوموناس و کلرلا در مسیر خروجی مخازن بزرگ فاضلاب، یکی از سریع ترین، کم هزینه ترین و همچنین موثرترین روش ها برای تبدیل مواد فاسد و خطرناک سمی به کودهای با ارزش و بدون بو برای کشاورزی می باشد. جلبک هاب علاوه بر مواد آلی، مشتقات نیتروژن دار و مواد فسفات دار نقش بالایی در حذف فلزات سنگین نظیر روی، سرب، مس و جیوه از آب را دارند. بطوریکه برخی از گونه ها نظیر Padina SP. توانایی حذف 09 درصدی فلز مس را دارد. برخی نتایج حاکی از حذف 00 درصدی فلز کرم توسط جلبک سبز Ulva lactuca در شرایط بشدت اسیدی دارد. در نتیجه باتوجه به توانایی بالا برخی از گونه های جلبک نظیر سندسموس کوادریکوادا سندسموس ابلیکوس و کلرلا ولگاریس در جذب ترکیبات نیتروژن دار، فسفات و فلزات سنگین از آب و همچنین تولید زیست توده جلبکی با ارزش اقتصادی بالایی است می توان از آنها در تصفیه پساب های خروجی حوضچه های پرورش ماهی و فاضلاب شهری قبل از ورود به محیط طبیعی مورد استفاده قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
جلبك، تصفيه فاضلاب، بيومس، تركيبات نيتروژن دار، فسفات، فلزات سنگين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/742884/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، علی و صفدری لرد، جواد و زارعی، امید و قره محمودلو، مجتبی،1397،مروری بر مهمترین کاربردهای جلبک ها با تاکید بر تصفیه فاضلاب،دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/742884
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رضایی، علی؛ جواد صفدری لرد و امید زارعی و مجتبی قره محمودلو)
برای بار دوم به بعد: (1397، رضایی؛ صفدری لرد و زارعی و قره محمودلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نمک زدایی آبهای شور با استفاده از جلبک های کلرلا و نانو کلروپسیس و تاثیر آب بر کاهش کلر و سدیم آب شور
- مروری بر کشت و پرورش جلبک های دریای و کاربرد آن در پژوهش های زیستی
- مروری بر کاربرد چارچوب های آلی فلزی جهت حذف مواد دارویی از محلول های آبی
- مروری بر تصفیه فاضلاب توسط جلبکها
- استفاده از ریز جلبک ها جهت تصفیه پساب های صنعتی و کشاورزی و بکارگیری آنها به عنوان یک منبع انرژی تجدید شونده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.