سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICAUC01_452
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 177
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه و بررسی روند طراحی معماری مسکن بعد از انقلاب اسلامی ایران
چکیده مقاله:
معماری و طراحی مسکن ریشه در فرهنگ هر جامعه می داند که فرهنگ، پدیده ای پیچیده است که از سه رکن اصلی مرتبط با یکدیگر شامل ارزش ها، هنجارها و عوامل مادی تشکیل شده است. فرهنگ و اجتماعی از طریق مظاهر خود نظیر زبان، هنر و معماری نمود می یابد. نمایی به عنوان ضعف زندگی انسان آینه تمام نمای فرهنگ و هویت در هر جامعه ای است که تعاملی تنگاتنگ با ویژگی های ساختاری، تاریخی، اجتماعی، فرهنگی آن جامعه دارد و من و تو به سرزمینی سعی دارد که با بهره گیری از معماری ارزش ها و هویت خود را نمایان کند. تغییر نگرش های فرهنگی و اجتماعی در جوامع، بیشترین تاثیر را بر بیماری دارد که در این بین ظهور انقلاب ها که عمدتا با اهداف فرهنگی صورت می گیرد باعث دگرگونی ارزش ها و هنجارها شده و تاثیرات قابل ملاحظه ای در عرصه های مختلف زندگی به ویژه معماری دارد. در این مقاله سعی شده است با بررسی گذرا به معماری معاصر ایران، روند و آثار آن در معماری بعد از انقلاب اسلامی مورد مطالعه قرار گیرد. در این روند مطالعاتی ضمن بررسی نمونه هایی از ساختمان های ساخته شده در دوران انقلاب اسلامی ایران به مطالعاتی در خصوص روند طراحی مسکن با عنوان مسکن مهر نیز پرداخته شده است که در نهایت هدف از این مطالعات بررسی روند طراحی مسکن در دوران بعد از انقلاب اسلامی و سبک و ایده طراحی آن ها و تصویب آن ها در زمینه پیشرفت معماری در این چند دهه مورد مطالعه قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
انقلاب اسلامي ، طراحي، مسكن، مطالعات معماري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/588333/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلیلی، تورج و کابلی، احمدرضا و چراغی، محمد،1394،مطالعه و بررسی روند طراحی معماری مسکن بعد از انقلاب اسلامی ایران،اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/588333
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جلیلی، تورج؛ احمدرضا کابلی و محمد چراغی)
برای بار دوم به بعد: (1394، جلیلی؛ کابلی و چراغی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقدی بر اصول باستان گرایی در معماری پهلوی اول و اصول معماری امروز، نمونه موردی بانک ملی خیابان فردوسی
- بازشناسی تاثیر فرم و فضای معماری ایران باستان در پیدایش سبک ملی دوران پهلوی اول با تاکید بر سه بنای شاخص (کاخ شهربانی، موزه ایران باستان و صندوق پس انداز بانک ملی شعبه مرکزی تهران)
- باز تعریف تجربه فضای عمومی شهری به مثابه تولیدگفتمان رویداد ها
- تحلیل نقش حضور آب در معماری مساجد ایران
- بررسی الگوهای طراحی و ساخت مسکن ایرانی در سه دهه پس از انقلاب اسلامی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.