سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: SECM01_106
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 766
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مقاومت فشاری بتن اصلاح شده ی پلیمری با استفاده از لاتکس استایرن بوتیل آکریلات
چکیده مقاله:
به دلیل ضعف های ذاتی که بتن سیمانی از نظر مشخصات مکانیکی و دوام دارد تقاضا برای یافتن یک جایگزین مناسب روبه افزایش است. امروزه طیف گستردهای از مواد و روش ها برای بهبود خواص بتن سیمانی (بتن سیمان پرتلند) و یا جایگزین استفاده سیمان دربتن وجود دارد که بسته به مقاومت های مکانیکی و شیمیایی مورد نیاز و مسایل سازهای و شرایط موجود، متناسب با هزینه ها انتخاب می شوند.چندین دهه است افزودن مواد پلیمری به عنوان یک گزینه برای بهبود خواص بتن مورد توجه قرار گرفته است و استفاده از انواع مختلفی از پلیمرهابر روی بتن و ملات سیمان مورد بررسی قرارگرفته اند. بتن اصلاح شده ی پلیمری به نوعی از بتن اطلاق می شود که چسباننده آن سیمان است اما بهمنظور بهبود برخی از خواص از مواد پلیمری به عنوان اصلاح کننده بهره می گیرند. در این تحقیق به بررسی نمونه ای از ترکیب جدید کوپلیمری دربتن جهت تعیین مقاومت فشاری بتن پرداخته شده است. با توجه به اینکه کوپلیمرها دارای خواص متفاوتی نسبت به هموپلیمرها هستند نتایج بسیارقابل توجهی در این خصوص گزارش شده است. در این گزارش چگونگی نحوه استفاده از کوپلیمر در مخلوط بتن بررسی شده، تا درصد بهینه در اینکوپلیمر برای بهبود مقاومت فشاری بتن معلوم شود. با توجه به اینکه دسترسی به مواد اولیه این کوپلیمر در ایران به سادگی امکان پذیر است، لذا درصورتی که بهبود خواص مکانیکی و کارایی بتن با استفاده از این کوپلیمر اثبات شود، در آینده می توان کاربرد آن را افزایش داد. نتایج ازمایشاتصورت گرفته نشان میدهد که بتن اصلاح شده ی پلیمری با میزان 3 درصد پلیمر در مقایسه با بتن معمولی باعث افزایش مقاومت فشاری می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SECM01_106 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/580313/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بحرانی فرد، زهرا و فرشچی تبریزی، فرشاد و وثوقی، علیرضا و جوکار، فرنوش،1395،بررسی مقاومت فشاری بتن اصلاح شده ی پلیمری با استفاده از لاتکس استایرن بوتیل آکریلات،اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)،تهران،https://civilica.com/doc/580313
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بحرانی فرد، زهرا؛ فرشاد فرشچی تبریزی و علیرضا وثوقی و فرنوش جوکار)
برای بار دوم به بعد: (1395، بحرانی فرد؛ فرشچی تبریزی و وثوقی و جوکار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بتن های پلیمری و نقش آن در آینده پروژه های عمرانی
- بررسی مقاومت فشاری بتن های پلیمری با پودر لاستیک و میکروسیلیس درسنین مختلف
- بررسی خواص مکانیکی بتن اصلاح شده پلیمری
- بررسی دوام مقاومت پیوستگی لایه های تعمیری بتن پلیمری و بتن پلیمری اصلاح شده در برابر چرخه های یخبندان و ذوب
- رویه بتنی اصلاح شده با لاتکس (LMC) و کاربرد های آن (نمونه آزمایشی در قطعه یک آزاد راه تهران – شمال)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه ی عملکرد لرزه ای سامانه های ترکیبی جداساز پایه تحت اثر زلزله های دور از گسل و زلزله های ضربه گونه ی نزدیک گسل
- مد لسازی عددی ورق فولادی مجهز به الیاف تقویت شده در برابر انفجار
- بررسی و شبیه سازی اثر انفجار مقدار مشخصی ماده ی منفجره بر فضای داخلی ساختمان
- ارزیابی و شناسایی وضعیت پدافند غیر عامل در ساختمان های اداری ؛مطالعه موردی ساختمان مجلس شورای اسلامی ایران
- تحلیل المان محدود تیرهای بتن مسلح با دهانه تقویت شده با استفاده از FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.