بررسی اثربخشی سیستم جذب،پرورش و حفظ نیروی انسانی تحصیلکرده با توجه به سیاستها، اهداف و چشم انداز سازمان بنادر و دریانوردی ایران
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 518
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MANAGECONF01_218
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
هدف کلی تحقیق حاضر، بررسی اثربخشی سیستم جذب،پرورش و حفظ نیروی انسانی تحصیلکرده با توجه به سیاستها، اهداف و چشم انداز سازمان بنادر و دریانوردی ایران است. در تحقیق حاضر،از نظریه ماکس وبر و تیلور وهمچنین مدل گری دسلر و مدل سعادت ، برای اندازه گیری سیستم جذب نیروی انسانی و همچنین برای نگهداری نیروی انسانی در سازمان از الگوی کیفیت زندگی کاری ریچاردوالتون و برای پرورش و آموزش نیروی انسانی از نظریهیادگیری اجتماعی البرت بندورا استفاده گردیده است. فرضیه های تحقیق شامل 3 فرضیه اصلی و 18 فرضیه فرعی می باشد. برای آزمون فرضیههای پژوهش از آزمونt تک نمونه ای استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش شامل کارکنان سازمان مرکزی بنادر و دریانوردی کشوردر تهران و همچنین مرکز آموزش تخصص های دریایی اداره بنادرو دریانوردی دریاچه ارومیه)بندر گلمانخانه(جمعا به تعداد 103نفر بصورت پرسشنامه بین کارکنان در سال 1391 توزیع شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها از نرم افزار SPSS و برای نرمال بودن یا نرمال نبودن از آزمون کلمو گروف – اسمیرنف و برای آمار توصیفی از جدول توزیع فراوانی و درصد پاسخ ها و نمودار ستونی، میانگین رتبه ای، انحراف معیار استفاده شده است. نتایج تحقیق در مورد فرضیه های مورد آزمون قرار گرفته که در فرضیه جذب،کارمندیابی و در فرضیه نگهداری نیروی انسانی، توسعه ظرفیت انسانی، پرداخت منصفانه و کافی اثر بخش نمی باشد بقیه فرضیه ها اثربخش بوده و همچنین رابطه معنی دار فرضیه های اصلی تحقیق را نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرهاد نژادایرانی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی بناب
یاسر کاظمی عسکرانی
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی انسانی
فاطمه سادات قدرت
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی _ بازاریابی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :