بررسی روش های بارافزون مودی متوالی و بارافزون مودی متوالی اصلاح شده برای ارزیابی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی شده کمانش ناپذیر
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 392
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICCACS01_068
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
به دلیل سادگی که در روش بارافزون وجود دارد در آیین نامه های لرزه ای برای ارزیابی عملکرد ساختمان ها اغلب از این روش استفاده می شود. طبق تحقیقات صورت گرفته در دهه اخیر نشان داده شده است که روش بارافزون معمولی نمیتواند پاسخ مودهای بالاتر را در نظر بگیرد. با توجه به این مشکل روش های جایگزین بارافزون توسط محققین پیشنهاد دادهشده اند. از جمله این روش ها روش بارافزون مودی متوالی ) CMP ( و نسخه اصلاح شده آن تحت عنوان بارافزون مودی متوالی اصلاح شده ) MCMP ( می باشند. هدف از پیشنهاد این روش ها درنظر گرفتن مشارکت مودهای بالاتر در تعیین نیازهای لرزه ای بوده است که بیشتر برای قاب های خمشی مورد مطالعه قرار گرفته اند. بنابراین لازم است این روش هابرای انواع سیستم های لرزه ای مقاوم مورد ارزیابی قرار گیرند و نقاط قوت و ضعف آن ها شناسایی شوند. از این رو در این مقاله به بررسی این روش ها برای قاب های فولادی مهاربندی شده کمان ناپییر پرداخته شده است. طبق نتایج تغییرمکان نسبی طبقه، دوران پلاستیک مفاصل و نیروی اعضا نشان داده می شود که روش های CMP و MCMP نتایجنزدیکی به نتای روش دقیق تاریخچه زمانی دارند. از این رو برای مقاصد عملی روش های مناسبی می توانند باشند.
کلیدواژه ها:
بارافزون مودی متوالی ، تحلیل غیرخطی تاریخچه زمانی ، تغییرمکان نسبی طبقه ، دوران پلاستیک مفاصل ، نیرویاعضا
نویسندگان
افشین ناصرپور
کارشناسی ارشد مهندسی عمران، سازه، لرستان، دانشگاه لرستان، خرم آباد، دانشکده فنی و مهندسی ،گروه عمران
فریدون امیدی نسب
استادیار،لرستان، دانشگاه لرستان، خرم آباد، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :