سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: PESLSBTM01_104
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 263
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آسیبهای خانواده از دیدگاه امام علی (ع)
چکیده مقاله:
خانواده اساسی ترین رکن هر نظام اجتماعی محسوب می شود چرا اولین نهاد اجتماعی شکل یافته در جوامع بشری خانواده است به همین دلیل تعالی و رشد خانواده تعالی و رشد اجتماع را در پی دارد و به مواات ان ضعف و سستی در بنیان خانواده پایه های اجتماع را سست و لرزان می کند. نظام خانواده مانند سایر نظامهای اجتماعی در معرض آسیبهای است که برای رسیدن به هدف غایی و سعادت حقیقی خانواده شناخت این آسیبها در ابعاد مختلف زندگی و دوری از آنها لازم و ضروری است در این مقاله آسیبهای تهدیدکننده خانواده در زمینها ی جنسی، رفتاری، اخلاقی و اقتصادی با استفاده از بیانات راهگشای امام علی علیه السلام مورد بررسی قرار گرفته است تا با بهره گیری از سیره و گفتار ایشان عوامل خطر افرین حیات خانواده را باز شناسیم و در جهت حفظ این نهاد ارزشمند از انها دوری کنیم.
کلیدواژه ها:
امام علي (ع )، خانواده، آسيبها، جنسي، رفتاري، اخلاقي، اقتصادي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/516460/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقان منگابادی، بمانعلی و دیبند خسروی، مطهره،1395،بررسی آسیبهای خانواده از دیدگاه امام علی (ع)،کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم،شیراز،،،https://civilica.com/doc/516460
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دهقان منگابادی، بمانعلی؛ مطهره دیبند خسروی)
برای بار دوم به بعد: (1395، دهقان منگابادی؛ دیبند خسروی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه سبک های دلبستگی و دینداری در ابعاد رضایت زناشویی زوج ها
- بررسی رابطه ی بین عمل به باورهای دینی و سلامت اجتماعی دانش آموزان پسر سال سوم رشته علوم تجربی دبیرستانهای شوش دانیال (ع)
- ارتباط سلامت اجتماعی با عوامل جمعیت شناختی زنان شهر کرمان
- بررسی نشانه شناسی مؤلفه های امنیت روانی و تحولات خانواده در سریال های پلیسی دهه ۸۰ و ۹۰ صدا و سیما، مورد مطالعه: سریال های خواب و بیدار و فوق سری
- خودکشی؛ علل، پیش آیندها، آموزش و راهکارهای پیشگیرانه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.