سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MECSP01_019
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 475
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تطبیقی استارتاپ ویکندهای ایران با کشورهای منتخب
چکیده مقاله:
استارتاپ ویکند که معادل فعلی برگزیده برای آن جمعه کارآورانه می باشد به عنوان رویدادی در جهت تقویت کارآفرینی، چند سالی است که جای خود را هرچند کم در بین ادبیات کارآفرینی و خلق فرصت های نوآورانه باز نموده است. هدف از این تحقیق بررسی پدیده نوظهور استارتاپ ویکند در فضای کارآفرینی ایران و همچنین مقایسه ابعاد گوناگون آن با کشورهای منتخب می باشد. در این پژوهش ابتدا به مرور ادبیات موضوع در رابطه با مفهوم استارتاپ ویکند پرداخته و سپس با انتخاب سبدی از کشورهایی با جایگاه متفاوت در رتبه بندی های مرتبط با حوزه کارآفرینی و خلق کسب و کار، به ارزیابی جایگاه ایران با توجه به شاخص های مورد سنجش مبادرت نموده ایم. یافته های تحقیق نشان دادند که رویداد استارتاپ ویکند درکشورهای درحال توسعه و نوظهور علی رغم وجود موانع متعارف در مسیر برنامه ریزی و سازماندهی نسبت به کشورهای توسعه یافته از عقب ماندگی مشهودی برخوردار نیست و این رویداد ها در این کشورها نیز در مقاطع زمانی گوناگون هم پایای کشورهای توسعه یافته در حال برگزرای می باشد. از یافته های تحقیق می توان نتیجه گرفت در کشورهای درحال توسعه که عموما از سازوکارهای پیچیده تری برای حمایت از کسب و کارهای نوپا برخوردارند، برگزاری رویدادهایی مانند استارتاپ ویکند می تواند به عنوان یک توانمند ساز اثربخش در این حوزه مورد توجه ویژه قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
مطالعه تطبيقي، استارتاپ ويکند، ايران، کشورهاي منتخب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/515567/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقاجانی، حسنعلی و رامش، رضا،1394،مطالعه تطبیقی استارتاپ ویکندهای ایران با کشورهای منتخب،اولین کنفرانس مدیریت، کارآفرینی، بازاریابی، توسعه اقتصادی، بیمه و مدیریت بحران با رویکرد توسعه پایدار و پدافند غیرعامل،قم،،،https://civilica.com/doc/515567
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، آقاجانی، حسنعلی؛ رضا رامش)
برای بار دوم به بعد: (1394، آقاجانی؛ رامش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استارتاپها و تاثیر آن بر اقتصاد کشور
- استارتاپ ها و تاثیر آن بر اقتصاد کشور
- ارایه مدل توسعه یافته رشد استارتاپ ها در حوزه فناوری اطلاعات
- بررسی مدل های کسب و کار پیاده سازی فین تک ها و استارتاپ های حوزه مالی و بانکی
- شناسایی عوامل تاثیر گذار بر بقای استارتاپ با بررسی نقش تعدیل گری سرمایه انسانی (مورد مطالعه: استارتاپ های دیجی کالا، بامیلو، دیوار و شیپور)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.