سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICH01_277
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 555
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیرات هنر فلزگری آشور بر هنر فلزگری هخامنشی با استناد به نقوش برجسته های تخت جمشید
چکیده مقاله:
هنرمندان دوره هخامنشی برای ساخت ظروف فلزی از فلزاتی مانند: طلا، نقره، برنز و مفرغ استفاده می کردند منتها در طبقه اشراف بیشتر فلز طلا و نقره استفاده می کردند که اکثراً در مراسم تشریفاتی و رسمی کار با داشتند. فلز گران در این باره از خود آزادی و اختیار عملی در حکاکی نقوش روی ظروف نداشتند و همه تحت امر طبقه اشراف بود. هنرمندان هخامنشی برای خلق نقوش بر روی ظروف فلزی از عناصر طبیعت مانند: گل لوتوس ، گل چند پر، گل روزت و گل نیلوفر استفاده می کردند و یا از نقوش حیوانات مثل: شیر، گوزن پرنده و علاوه بر این از نقوش اساطیری مثل: گریفتن یا شیر دال استفاده می کردند که اکثر این نقوش از هنر دیگر اقوام الگوبرداری کرده بودند.که یکی از این هنر ها هنر اشور بود.پژوهش حاضر از طریق مطالعات کتابخانه ای و موزه ای با هدف تأثیرات هنر فلزگری آشور بر هنر فلز گری هخامنشی با استناد به نقش برجسته های تخت جمشید صورت گرفته است. این که ظروف این دوره چه کاربردی داشته اند پرسشی است که این پژوهش سعی در پاسخ گویی به ان داشته است، و فرضیه پژوهش آنکه ظروفی که در نقش برجسته های تخت جمشید وجود داشت علاوه بر کاربرد تشریفاتی، کاربرد آیینی نیز داشته اند و نتیجه پژوهش اینکه در ساخت این ظروف اکثراً از نقوش و خطوط افقی و نقوش گریفتن یا شیر دال استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICH01_277 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/486605/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاطری، میترا و ساریخانی، مجید و آزادی، وحید،1394،تاثیرات هنر فلزگری آشور بر هنر فلزگری هخامنشی با استناد به نقوش برجسته های تخت جمشید،اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین،ساری،https://civilica.com/doc/486605
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شاطری، میترا؛ مجید ساریخانی و وحید آزادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، شاطری؛ ساریخانی و آزادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- شاپور شهبازی، علیرضا؛ (1389). راهنمای مستند تخت جمشید؛ تهران: نشر ...
- طوسی، محمد بن محمود بن احمد؛ (1345). عجایب المخلوقات؛ ترجمه ...
- گانتر، آنسی، جت، پل؛ (1383). فلزکاری ایران در دوران تاریخی؛ ...
- موسوی، مهرزاد؛ (1390). جستاری در پیشه هنر هخامنشی؛ شیراز: نشر ...
- ولایتی، رحیم؛ (1389). « تاثیر هنر ملل تابعه امپراتوری هخامنشیان ...
- هینتس، والتر؛ (1380). داریوش و پاسها؛ ترجمه عبداله صدریه؛ تهران: ...
- Amandry, P. (1959). " Toreucique Achaemenid ", London, First Edition. ...
- Miller, Margaret g. (1993). _ Arc haeologische Mitteilungen Aus Iran" ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- هنرها و معماری دوره هخامنشی
- بررسی اقلیمی و راهکارهای طراحی اقلیمی در منطقه 22 شهر تهران
- بررسی رابطه بین بازاریابی پایدار با ارزش ویژه برند و رفتار مصرف کننده مطالعه موردی در فروشگاههای زنجیره ای شهروند تهران
- تجزیه و تحلیل معماری دوره اول محوطه نوسنگی پیش از سفال تل آتشی
- بررسی تاثیر ارگونومى بر استراتژى هاى سازمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یک مطالعه مروری بررسی تاثیر ناتوانی هیجانی براضطراب
- یک مطالعه مروری بررسی تاثیر طرحواره های ناسازگار با اختلال اضطراب جدایی
- یک مطالعه مروری بررسی تاثیر سبک های دلبستگی بر ناتوانی هیجانی
- یک مطالعه مروری بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر افسردگی
- نقد و بررسی راهبرد های تدریس و ارزشیابی درس کارورزی از دیدگاه اساتید و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.