سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: IARC02_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 732
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی بازآفرینی محلات فرسوده براساس اصول نوشهرسازی ، نمونه موردی : قلعه آبکوه شهر مشهد
چکیده مقاله:
رشد جمعیت شهرنشین در مقاطع تاریخی منجر به جا به جایی جمعیت به مراکز شهرها و اسکان در بافت های فرسوده گشته است. لذا منجر به افزایش تراکم جمعیت در این فضاها شده است که تبعات سوء اقتصادی و ناهنجاریهای اجتماعی را به دنبال دارد. روند فرسودگی منجر به کاهش کیفیت زندگی شده است. بنابراین تحولات مذکور نیاز به خدمات گوناگون از جمله نیاز به زیرساخت هی حمل و نقل، دسترسی به تأسیسات و تسهیلات و نظایر اینها را در بافت فرسوده اجتناب ناپذیر می کند. هدف از پژوهش حاضر ارتقاء بافت فرسوده براساس اصول نوشهرسازی می باشد. تحقیق حاضر از نوع کاربردی بوده است و روش انجام پژوهش توصیفی- تحلیلی می باشد. لذا جهت جمع آوری داده از روش های میدانی و کتابخانه ای استفاده گردیده جهت تحلیل داده ها از نرم افزار GIS و مدل کیفی SWOT استفاده گردیده شده است. یافته های تحقیق حاکی از آن است که اجرای نکات مثبت بومی شده اصول نوشهرسازی میتواند به بهبود وضع نابسامان محدوده کمک کند اما نقش این اصل به علت خواستگاهش در محدوده کم رنگ تر بوده و اجرای بهتر اصول نوشهرسازی منوط به بومی کردن آن با شرایط و نوع برنامه ریزی ان در ایران است.
کلیدواژه ها:
بافت فرسوده ، اصول نوشهرسازی ، تکنیک SWOT ، نرم افزار GIS ، محله آبکوه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/458946/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، احسان و وکیلی، حمید و سلیم، نویدرضا و نوعی، سجاد،1394،بررسی بازآفرینی محلات فرسوده براساس اصول نوشهرسازی ، نمونه موردی : قلعه آبکوه شهر مشهد،چهارمین همایش ملی معماری،شهرسازی و پژوهش های نیاز محور با محوریت تحولات نوین و پژوهش های کاربردی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/458946
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حسنی، احسان؛ حمید وکیلی و نویدرضا سلیم و سجاد نوعی)
برای بار دوم به بعد: (1394، حسنی؛ وکیلی و سلیم و نوعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر نظام برنامه ریزی و آمایش سرزمین در آمریکا، مطالعه موردی ایالتکالیفرنیا
- بازآفرینی پایدار شهری با رویکرد توسعه کالبدی میان افزا مطالعه موردی منطقه مرکزی شهر اصفهان
- شناسایی پیشران های توسعه ی منطقه ای با رویکرد تحلیل سیستمی (مطالعه موردی: استان گیلان)
- استانداردهای شهرک مسکونی بر اساس اصول پدافند غیر عامل
- بررسی عوامل مؤثر بر احیا بافت فرسوده شهری ( نمونه موردی : محله آبکوه مشهد )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل ویژگی های عناصر ادراکی و بصری در احیای پاتوق های شهری (نمونه موردی: حد فاصل پل شاه عباسی تا میدان شهدای کرج)
- نقش کاهش انرژی در معماری پایدار
- تزیینات وابسته به معماری ایران دوره اسلامی
- پایش تغییرات انتشار گاز منواکسید کربن در دو بازه زمانی فروردین ماه 1398 و 1399 در پی شیوع ویروس کووید-19 با استفاده از تصاویر ماهواره Sentinel-5p TROPOMI (مطالعه موردی: کشور ایران)
- شبیه سازی اثر جریان باد بر روی ساختمان ها بصورت سه بعدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.