سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: VALIASR02_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 251
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی و رتبهبندی شاخصهای سهولت کسبوکار در استان اصفهان با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی با رویکرد فازی
چکیده مقاله:
شاخص فضای کسبوکار ازجمله شاخصهایش تعیینکننده وضعیت اقتصادی هر کشور است که با استناد به آن میتوان به بررسی و تجزیهوتحلیل شرایط اقتصادی هر کشور پرداخت. اگرچه شاخص سهولت کسبوکار یکشاخص ملی تلقی میشود، اما مناطق کشور از ویژگیها و منابع متفاوتی برخوردار بوده و بنابراین تمایزات منطقهای در بررسی محیط کسبوکار میتواند مهم باشد. بر این اساس مطالعه حاضر به ارزیابی و رتبهبندی شاخصهای سهولتکسبوکار در اصفهان پرداخته است. تحقیق از نوع هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی پیمایشی مبتنی بر روش تحلیل سلسله مراتبی فازی است. این پژوهش با دو هدف اصلی، رتبهبندی معیارهای تأثیرگذار بر شاخص سهولت کسبوکار و رتبهبندی شاخصهای سهولت کسبوکار بر اساس تک تک معیارهای ارائهشده و رتبهبندی نهائی شاخصها انجام شد. جامعه آماری پژوهش را مدیران و صنعتگران بنگاههای صنعتی استان تشکیل دادند. . تعداد 11 نفر از خبرگان به عنوان نمونه به روش تصادفی دردسترس انتخاب گردید. روش گردآوری اطلاعات میدانی و ابزار آنپرسشنامه محقق ساخته بر مبنای طیف نه درجه ساعتی است. یافتههای تحقیق نشان میدهد میدهد از بین چهار معیار)کاهش تعداد مراحل اداری، افزایش شفافیت قوانین، کاهش زمان انجام امور اداری و کاهش هزینههای اداری انجام امور(، کاهش زمان انجام فعالیت اداری و افزایش شفافیت قوانین به ترتیب درجه اهمیت، از بیشترین اولویت، جهت بهبود شاخصهای سهولت کسب و کار قرار دارند. همچنین نتایج رتبهبندی شاخصهای سهولت کسبوکار نیز حاکی از آن است که شاخصهای ثبت مالکیت و ثبت شرکتها)شروع کسب و کار( در اولویت بالاتری جهت بهبود شاخصهای سهولت کسب و کار قرار دارند.
کلیدواژه ها:
فضاي كسبوكار، شاخص سهولت كسبوكار، روش تحليل سلسله مراتبي فازي، استان اصفهان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/453942/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی فرهنگی، نداالسادات و دائی کریم زاده، سعید،1394،ارزیابی و رتبهبندی شاخصهای سهولت کسبوکار در استان اصفهان با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی با رویکرد فازی،دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/453942
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حسینی فرهنگی، نداالسادات؛ سعید دائی کریم زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، حسینی فرهنگی؛ دائی کریم زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد آینده پژوهی در شناسایی فرصت های شغلی و کارآفرینانه
- مقایسه الگوهای سازمان دهی روش ها و تکنیک های آینده پژوهی
- آینده پژوهی؛ رهیافتی نو در توسعه و برنامه ریزی گردشگری
- بررسی چند تجربه ملی در آینده نگاری
- تحلیل کارکرد های آینده نگاری در نشر نوآوری مراکز رشد و پارک های علم و فناوری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.