سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی آینده پژوهی
کد COI مقاله: FUTURESSTUDIES01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,713
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آینده پژوهی؛ رهیافتی نو در توسعه و برنامه ریزی گردشگری
چکیده مقاله:
هر کشوری جهت دستیابی به اهداف برنامه ریزی شده خود در راستای تامین توسعه، رفاه و جایگاه درخور توجه و متمایز از سایر کشورها،به تدوین برنامه ای جامع و عملیاتی برای دوره ی معین می پردازد که این اقدام جز با شناخت صحیح روندها و چشم اندازهای آینده امکان پذیر نخواهد بود.درکشورایران نیزاهمیت توجه به توسعه صنعت گردشگری در عرصه های کلان سیاستگذاری به درستی شناخته شده و اقداماتی نظیر چشم انداز بیست ساله کشور در حوزه گردشگری و رسیدن به 20 میلیون گردشگر تا سال 1404 ، نشانگراهمیت دادن به این امر در حیطه های کلان سیاستگذاری است .در مقاله حاضر با استفاده از ادبیات موضوع و با روش تحلیلی - توصیفی، ضمن طرح و بررسی چالش های عمده در برنامه ریزی مدیریت گردشگری در کشورهای در حال توسعه، دانش آینده پژوهی را به عنوان رهیافتی نوین که می تواند برای حل معضلات اینگونه کشورها کارساز باشد معرفی می کند و تاثیر آن بر توسعه مدیریت گردشگری را مورد ارزیابی قرار می دهد.
کلیدواژه ها:
آيندهپژوهي،برنامهريزي،توسعه،گردشگري، كشورهاي در حال توسعه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/242356/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کروبی، مهدی و نجفی پور، امیرعباس و حیدری، مجید،1391،آینده پژوهی؛ رهیافتی نو در توسعه و برنامه ریزی گردشگری،اولین همایش ملی آینده پژوهی،تهران،،،https://civilica.com/doc/242356
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، کروبی، مهدی؛ امیرعباس نجفی پور و مجید حیدری)
برای بار دوم به بعد: (1391، کروبی؛ نجفی پور و حیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه الگوهای سازمان دهی روش ها و تکنیک های آینده پژوهی
- آینده پژوهی، راهکاری برای ارتقای صنعت گردشگری در ایران
- آینده پژوهی گردشگری سلامت (نمونه موردی – کلانشهر تبریز)
- بررسی چند تجربه ملی در آینده نگاری
- آینده پژوهی رهیافت خلق مطلوبترین آینده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.