سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنگره سراسری سرطان های زنان ایران
کد COI مقاله: IRSGO04_085
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله انار و پیشگیری و درمان سرطان پستان
چکیده مقاله:
سرطان پستان جزء شایع ترین سرطان ها بوده و شیوع آن در حال افزایش می باشد. بطوری که از 8 نفر خانم، یک نفر در طول دوره زندگی دچار این سرطان می شود و نیز دومین علت مرگ بدلیل بیماری های بدخیم در خانم ها را تشکیل می دهد توصیه های WHO شیوع و بروز سرطان پستان در ایران و امکانات موجود در کشور Mass screening نبوده و بنابراین early detection و پیشگیری با هدف کاهش مورتالیتی و بهبود کیفیت زندگی زنان است. امروزه به دلیل اثرات نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی تمایل روز افزونی به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی وجود دارد. شواهد اپیدمیولوژیکی نشان داده اند که مصرف مناسب غذاها و یا نوشیدنی های غنی از ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدان ها،میزان ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. در سال های اخیر ،مطالعات متعددی بر روی منابع طبیعی به منظور یافتن منابع غنی از آنتی اکسیدان ها و نقش مصرف این ترکیبات در محافظت بدن در برابر صدمات ناشی از استرس اکسیداتیو انجام شده است. آب انار نسبت به سایر اب میوه های مورد مطالعه از ترکیبات فنلیک بیشتری برخوردار می باشد و ظرفیت تام انتی اکسیدانی آن بالا است، همچنین توانایی زیادی در مهار رادیکال های مختلف را دارد و می تواند اثرات سودمندی در تقویت سیستم دفاع آنتی اکسیدانی بدن و کاهش استرس اکسیداتیو داشته باشد پژوهشگران دانشگاه اوهایو دریافتند میوه های قرمز دارای آب و دانه، به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام « اسید الاجیک» تولید می کنند که به نظر می رسد برای جلوگیری از رشد سلول های سرطان در بافت های پستان دارد و اثرات ده ها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبط اند، مطالعه کردند. پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا معتقدند، میزان آنتی اکسیدان اب انار که به فنولیک موسوم است، از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراقبت بیشتر است. نتایج پژوهش ها نشان می دهد می توان با استفاده از آب میوه های قرمز دانه دار، بویژه انار، موجب افزایش قدرت بدن در مبارزه با رشد سرطان پستان شد.
کلیدواژه ها:
انار، تركيبات فنوليك، فعاليت آنتي اكسيداني، سرطان پستان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421348/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاضل، نسرین و ریواده، فهیمه،1391،انار و پیشگیری و درمان سرطان پستان،چهارمین کنگره سراسری سرطان های زنان ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/421348
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، فاضل، نسرین؛ فهیمه ریواده)
برای بار دوم به بعد: (1391، فاضل؛ ریواده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The effect of group education on sexual knowledge and attitude of female students
- The effect of lavender essential oil aromatherapy on anxiety in pregnant women admitted to labor ward
- Knowledge, Attitudes, and Practices of Weight Control Responsibility in Iranian women
- Self-Reported vs. Measured Body Mass Index (BMI) in Iranian women
- Evaluation of oral health status of pregnant women in Hamadan, 1398
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.