ارزیابی سناریوهای آرام سازی جریان ترافیک در معابر محلی با هدف ارتقاء ایمنی عابرین پیاده (مطالعه موردی منطقه شهر آرا)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,424

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TTC14_055

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

چکیده مقاله:

افزایش تعداد تصادفات در معابر شهری و تبعات پس از آن، شامل هزینه های گزاف ناشی از تصادفات،مشکلات روحی و روانی و موارد دیگری که در آینده قابل جبران نیس ، لزوم ایمن سازی معابر و حفظسلامت و ایمنی کاربران استفاده کننده از آن را بسیار با اهمیت کرده است . آرام ساز ی ترافیک ،مجموعه ای از استراتژی هایی است که توسط برنامه ریز ان شهر ی و مهندسان تراف یک به منظورکاهش سرعت ترافیک (باتعریف عام) استفاده می شود. نتیجه مستقیم این امر افزایش ایمنی ترافیکاست. از آثار جانبی مهم آرام سازی ترافیک می توان به کاهش سروصدا و آ لودگی هوا اشاره کرد .دراین پژوهش، اهداف آرام سازی و آثار آن در دنیا مورد بررسی قرارگرفته است . همچن ین با طبقهبندی روش های مختلف آرام سازی، روش های نوین و کاربردی آرام سازی در دنیا را مورد بررسیقرار داده است. بر اساس اطلاعات محلی جمع آوری شده، مدل ساز ی با نرم افزار شب یه ساز یAimsun صورت پذیرفته و شاخص های ترافیکی از قبیل سرعت، حجم تردد، تراکم ترافیک، مصرف سوخت و انتشار آلودگی HC, NOx, CO وسایل نقلیه و عابرین پیاده در دو حالت قبل و بعد از طراحی سیستم آرام سازی ترافیک مقایسه شده است. از جمله نتیجه مهم حاصله می توان به استفاده از بهترین نوع تجهیزات آرام سازی ترافیک در کاهش سرعت قابل قبول در ضمن کمتر ین افزا یشزمان سفر و زمان تأخیر پی برد.روش تحقیق به لحاظ هدف، کاربردی و از نظر شیوه تحلیل داده ها از نوع توصیفی- تحلیلی می باشد.

نویسندگان

شبنم علی اکبر سلطان

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری ،تهران، دانشگاه پیام نور تهران

علیرضا نوری

دانشجوی دکتری راه و ترابری، تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی عمران، ساختمان شماره 2، اتاق 316

کامران رحیم اف

دکتری مهندسی حمل و نقل و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :