سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
کد COI مقاله: ICMEI01_498
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 343
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکارگیری معیارهای تفکرناب در ارزیابی عملکرد زنجیره تامین (مطالعه موردی: صنایع نفت و گاز)
چکیده مقاله:
امروزه برای جبران کاستیها، رفع نواقص و بهبود عملکرد زنجیرهتامین از روشهای متعددی استفاده میشود که یکی از رویکردهای قوی در این امر بکارگیری تفکر ناب است. تفکر ناب از تکنیکها و راه کارهایی استفاده میکند که هرکدام از آنها به نوعی و در قسمتی خاص، توانایی بهبود زنجیره تامین را دارند و میتوان از آنها برای برطرفکردن کاستیهای زنجیره تأمین استفاده کرد. هدف از این تحقیق شناسایی نقاط ضعف و قوت بخش خرید مواد اولیه زنجیرهتامین سازمانهای فعال در صنعت نفت و گاز میباشد. بدین منظور، عوامل موثر در طراحی زنجیره تامین پروژه های نفت و گاز بر مبنای الگوی تصمیم گیری شناسایی و با استفاده از مدل کارت ارزیابی متوازن نسبت به شناسایی معیار های عملکرد پروژه ها براساس تفکر ناب اقدام شده است. در انتها با استفاده از پرسشنامه به شناسایی و اولویت بندی معیارهای ارزیابی عملکرد پروژه های پتروشیمی با استفاده از اصول تفکر ناب از طریق نرم افزار Expert Choice پرداخته شده تا بدین طریق معیارهای مناسب برای این صنعت برمبنای مدل کارت امتیازی متوازن تفکر ناب شناسایی شود. بنابراین، سازمان مورد مطالعه بایستی برای بهبود در شاخصی خاص از تکنیک مربوط به آن استفاده کند تا از این طریق بتواند بیشترین تأثیر و کمترین هزینه را درجهت بهبود عملکرد زنجیره داشته باشد .
کلیدواژه ها:
زنجيره تامين، مديريت زنجيره تامين، ارزيابي عملكرد، تفكرناب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/409484/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسی کاظمی، سید جواد و اقبالی، محمدعلی و صفاریان، محسن و شهپر، فرناز،1394،بکارگیری معیارهای تفکرناب در ارزیابی عملکرد زنجیره تامین (مطالعه موردی: صنایع نفت و گاز)،کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/409484
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، موسی کاظمی، سید جواد؛ محمدعلی اقبالی و محسن صفاریان و فرناز شهپر)
برای بار دوم به بعد: (1394، موسی کاظمی؛ اقبالی و صفاریان و شهپر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی سیاست تقسیم سود با در نظر گرفتن چرخه عملیاتی و مالی با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستمی
- مدیریت تولید زنجیره ی تامین ناب چابک بر اساس هوش تجاری
- سیاست بهینه موجودی و گزینش تأمین کننده برای سیستم صف M/M/C همراه با موجودی در یک زنجیره تأمین دو سطحی
- مدیریت زنجیره تامین(SCM) در پروژه های صنعتی مطالعه موردی:پروژه های پتروشیمی
- مدل سازی تاثیر توسعه و ارتقا پارامترهای حمل و نقلی بر رشد اقتصادی یک منطقه و تعیین موثرترین پارمتر بوسیله روش سیستم دینامیک (مطالعه موردی منطقه فرضی در ایران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- موانع ، راهکارها و پتانسیل ارزش های معماری در توسعه صنعت توریسم (نمونه موردی ارومیه)
- کاربرد نانوسیلیس در خصوصیات مکانیکی مخلوط های بتنی با رویکرد توسعه پایدار
- عیب یابی هوشمند سازه ها با استفاده از مدل جایگزین مبتنی بر بهینه سازی و شبکه عصبی مصنوعی
- کاهش اثر نویز پاسخ ها توسط تبدیل موجک گسسته در روند عیب یابی سازه ها با الگوریتم رگرسیون بردار پشتیبان موجکی
- مطالعه تجربی در مورد جذب انرژی مواد متخلخل پر شده از سیال مگنتورئولوژیکال
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.