بررسی تاثیر محتوای کتاب های درسی بر انگیزش تحصیلی وخلاقیت دانش آموزان سال هفتم
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,836
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_322
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
درروان شناختی، انگیزش به شروع، جهت و شدت رفتار اطلاق می شود. انگیزش می تواندبه عنوادن نیرویی جهت دهنده وپشتیبان درتمامی اعمال انسان درنظرگرفته شود( اتکینسون، 1386). یکی از راه های ایجادعلاقه دریادگیرندگان بهبودشرایط یادگیری و افزایش سطح کیفی روش های آموزشی است .ازاین طریق یادگیرندگان به موفقیت بیشتری در یادگیری نایل می آیند و این کسب موفقیت علاقه وانگیزش آنها رانسبت به یادگیری مطلب تازه افزایش می دهد( سیف، 1380). به اعتقاد بسیاری ازمحققان نظیرشانک( 1995) ، زیمرمن(1995) وبوکارتز(1997) مطالعه راهبردهای یادگیری خودتنظیمی، مستلزم درنظرگرفتن راهبردهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری است . به اعتقاد بسیاری از روان شناسان ومربیان همانند بلوم و واینر( 1972) یکی ازعوامل اساسی پیشرفت در کلاس درس عامل انگیزش است (امیرافشاری ، 1380).انگیزش پیشرفت تحصیلی باعث تاثیرگذاری برشیوه اجرای یک تکلیف درسی ونشان دادن تمایلات درشایستگی یادگیری می شود(هارکیویز، بارون، کارترز، لتوو الیوت ، 1997) .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضیه پیرمرادیان
دانشگاه پیام نور آموزش وپرورش سمیرم
ام البنین بهرامیان
آموزش وپرورش سمیرم
مهناز پیرمرادیان
آموزش وپرورش سمیرم
مریم رضائی
آموزش وپرورش شهرضا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :