سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ICSAU02_0520
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 697
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آنالیز لرزه ای قاب های بتن مسلح با مهاربند فولادی
چکیده مقاله:
قاب مهاربندی شده فولادی یکی از سیستم های سازه ای است که برای مقاومت در برابر بارهای لرزه ای در ساختمان های چند طبقه مورد استفاده قرار می گیرد.بسیاری از ساختمان های بتن مسلح موجود جهت مقاومت در برابر بارهای لرزه ای به بهبود رفتار لرزه ای سیستم سازه ای نیاز دارنند.استفاده از مهاربند های فولادی یکی از راه حل هایی برای بالا بردن مقاومت لرزه ای قاب های بتن مسلح می باشد. افزایش انعطاف پذیری در طراحی معماری، کاهش وزن سازه، آسانی و سرعت ساخت و ساز و قابلیت انتخاب چندین سیستم را می توان از اصلی ترین مزیت های مهاربند فولادی در مقایسه با سیستم دیوار برشی قاب های بتن مسلح دانست .مهاربند های فلزی همچنین می توانند مقاومت و سختی مورد نیاز سیستم سازه را تامین می کند. در این تحقیق عملکرد لرزه ای ساختمان های بتن مسلح با انواع مختلف مهاربندهای هم محور (CBF) و برون محور (EBF) بررسی شده است. به منظور بررسی اهداف تحقیق ، ساختمان های بتن مسلح 4 و 8 و 12 و 15 طبقه با سیستم قاب خمشی متوسط در منطقه با خطر نسبی زیاد زلزله و خاک تیپ 2 با استفاده از نرم افزار ETABS آنالیز و طراحی شده و تاثیر انواع مختلف مهاربند فولادی در بهبود رفتار ساختمان های بتن مسلح بررسی شده است. پارامترهای حداکثر جابجایی نسبی طبقات، حداکثر نیروی محوری ستون ها ، حداکثر نیروی برشی ستون ها و حداکثر لنگر خمشی ستون ها با انواع مختلف مهاربندهای هم محور(CBF) و برون محور( EBF ) و همچنین بدون مهاربند مورد برسی قرار گرفته می شود. نتایج این تحقیق نشان می دهد که استفاده از مهاربند های فولادی در قاب های بتن مسلح باعث کاهش حداکثر جابجایی نسبی طبقات،،حداکثر نیروی برشی ستون ها،حداکثر لنگر خمشی ستون ها و افزایش یا کاهش حداکثر نیروی محوری ستون ها می شود.
کلیدواژه ها:
عملکرد لرزه ای ، ساختمان های بتن مسلح با بادبند فلزی ، آنالیز ، مهاربند هم محور ، مهاربند برون محور ، قاب خمشی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU02_0520 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/353197/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی، خسرو و بهروش، علاء الدین،1393،آنالیز لرزه ای قاب های بتن مسلح با مهاربند فولادی،دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری،تبریز،https://civilica.com/doc/353197
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، مرادی، خسرو؛ علاء الدین بهروش)
برای بار دوم به بعد: (1393، مرادی؛ بهروش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش اقلیم در برنامه ریزی و توسعه پایدارگردشگری واثرات متقابل گردشگری و آب و هوا
- بررسی ماهیت جزایی ایجاد ویروس در فضای مجازی با تمرکز بر رویکرد فقه اسلامی
- تاثیر مهاربند همگرا بر ضریب رفتار سازه های فولادی با تحلیل پوش آور
- بررسی فقهی و حقوقی معاطات بر حسب قصد طرفین
- بررسی پتانسیل ها و جاذبه های گردشگری شهر اصفهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و مطالعه تاثیرات معماری سبز ونقش آن در شیوه سکونت در معماری آپارتمان نشینی نمونه موردی مجتمع های شهرک پارس و شهرک اکباتان و شهرک فرهنگیان
- مدیریت احساسات در پروژه های عمرانی
- فولاد، انتخابی پایدار برای تحقق مفهوم ساختمان سبز
- معیارهای معماری پایدار قابل ارزیابی در مجتمع های مسکونی تهران
- تاثیر بناهای تاریخی بر سیمای شهری (نمونه موردی:یخدان مویدی کرمان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- رهنمودهای مناسب سازی پایانه های حمل ونقل برای افراد دارای معلولیت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.