بازیابی سوخت جامد از پسماند جامد شهری به وسیله ی روش هیدروترمالبا استفاده از آب زیر بحرانی و استفاده از آن در صنعت سیمان
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,202
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIEE03_047
تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1393
چکیده مقاله:
هیدروترمال به روش زیر بحرانی ) (HTSW در شرایطی مانند دمای °C 432 و فشاار Mpa 3 )دماای ااایی ی یاادمای °C 492 و فشار Mpa 8 )دمای بالای انجام شده و از اسماند شهری ) (MSW یک سوخت جامد کاه دارای ارزشحرارتی است تولید می شود. با توجه به هزینه های بالا برای تولید سوخت در صنعت سیمان، از ای مااده تولیادی مایتوان به عنوان سوخت در ای صنعت بهرع برد. زباله شهری مد نظر کاغذ، الاستیک، مواد غذایی و چوب باوده اسات. درای حالت بیش از 52 % کرب موجود در اسماند در هر دو روش LT و HT بازیابی می شود. ارزش حرارتی ماده کربنی باه- دست آمده در حدود 63881 45222⁄ می باشد و برای استفاده در کوره های سیمان ازی مناسب می باشد، کهای ارزش حرارتی معادل زغال قهوه ای یا لیگنیت می باشد. با انجام اعمالی از قبیل ثابات کاردن کارب و جادا کاردناکسیژن در حی فرآیند هیدروترمال به روش زیر بحرانی، می توان ارزش حرارتی محصول را بالاتر برد. طبق ای نتاای،،روش کربونیزاسیون هیدروترمال به عنوان یک روش به صرفه و اقتصادی در صنعت شناخته می شود. ای روش باه ایادلیل که به خشک کردن مواد نیاری ندارد می تواند یکی از روش های کاربردی در ایران باشد. چاون کاه رطوبات زبالاههای موجود در ایران زیاد می باشد و اگر از روش های دیگر به منظور کربونیزاسیون استفاده شود، انرژی و وقات زیاادیصرف خشک کردن می شود.
کلیدواژه ها:
صنعت سیمان هیدروترمال ارزش حرارتی آب زیر بحرانی اسماند
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :