سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: EEBM01_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,287
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه مالیات بر مشاغل بر اشتغال در ایران
چکیده مقاله:
موضوع اشتغال و دستیابی افراد به شغل مورد نظر از اساسی ترین نیازهای یک جامعه محسوب می شود. یکی از اهداف کلان توسعه در اغلب کشورها و از جمله کشور ما، کاهش بیکاری است. بیکاری اثرات منفی زیادی در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دارد . در سال های اخیر و به ویژه در حال حاضر، اقتصاد ایران گریبانگیر این معضل می باشد به طوریکه اشتغال به عنوان یک چالش اساسی دولت به شمار می رود. باید توجه داشت که بهبود سطح اشتغال فقط در سایه مدیریت درست امور اقتصادی و توجه به اصول علم اقتصاد می باشد. یکی از ابزارهای دولت استفاد از سیاستهای مالی و از جمله مالیات است. مکاتب اقتصاد کلان اثرات متغیرهای سیاست مالی را براساس مفروضات خاص خود، متفاوت پیش بینی می کنند. کلاسیکها معتقد به اشتغال کامل و عدم تأثیرگذاری سیاست مالی بر میزان اشتغال هستند و از نظر کینزیها نیز تنها سیاست مالی میتواند اشتغال را تغیر دهد. پولگرایان عدم تأثیرگذاری سیاست مالی بر اشتغال را باور دارند، کلاسیک های جدید نیز به عدم تأثیر سیاست مالی بر اشتغال اعتقاد دارند. کینزینهای جدید محدود کردن قدرت اتحادیه ها و تصحیح در اطلاعات بازار کار توسط دولت را مؤثر می دانند. نظام مالیاتی باید بتواند هم از لحاظ تأثیرات کلان و هم روشهای موجود فرصتهای اشتغالزایی را گسترش دهد. هدف ما از این مقاله بررسی اثر مالیات بر مشاغل بر اشتغال و نقش آن در کنترل نرخ بیکاری در ایران است. در این پژوهش با استفاده از اطلاعات آماری مربوط اشتغال، مالیات بر مشاغل و تولید ناخالص داخلی به عنوان متغیر کنترل اقتصادی برای سالهای 1361- 1390 به تحلیل آماری تغییرات پرداخته شده است. اطلاعات آماری این تحقیق از گزارش اقتصادی و ترازنامه بانک مرکزی تأمین گردیده است. رابطه بین اشتغال و مالیات بر مشاغل را با استفاده ازآزمون جوهانسون برآورد کردیم. یافته های تحقیق حاکی از رابطه منفی و معناداری بین اشتغال و مالیات بر مشاغل در بلندمدت است بدین معنا که یک واحد افزایش مالیات منجر به کاهش 1.56 واحد اشتغال می شود. و همچنین متغیر کنترل نیز رابطه منفی معناداری با اشتغال دارد یعنی با افزایش یک واحد متغیر کنترل اشتغال 9.51 E-05. کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EEBM01_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/304972/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرازمند، حسن و افقه، سید مرتضی و پژدمان، فاطمه،1393،بررسی رابطه مالیات بر مشاغل بر اشتغال در ایران،کنفرانس اقتصاد توانمند سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی،شیراز،https://civilica.com/doc/304972
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، فرازمند، حسن؛ سید مرتضی افقه و فاطمه پژدمان)
برای بار دوم به بعد: (1393، فرازمند؛ افقه و پژدمان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- برانسون، ویلیام اچ، (1376)."تئوری وسیاستهای اقتصاد کلان"، ترجمه عباس شاکری، ...
- خلاصه تحولات اقتصادی کشور، (1390). بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ...
- آقایی، اله محمد. (1383)، " بررسی اثر سیاست مالی دولت ...
- تقوی مهدی، رضایی، ابراهیم، (1383). _ " ؛ بررسی اثر ...
- عباسیان، عزت اله، مرادپور، مهدی و هاشم بیگی، حجتاله، (1385). ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی کاربران پرنفوذ در شبکه های اجتماعی جهت کاهش هزینه ی تبلیغات
- مروری بر کاربردهای شبکه عصبی کانولوشن و یادگیری عمیق در بینایی کامپیوتر
- مروری بر روشهای پیش بینی لینک در شبکه های اجتماعی
- ارائه مدل ترکیبی با استفاده از الگوریتم ژنتیک جهت پیش بینی پیوندها در شبکه اجتماعی
- بهبود خوشه بندی داده با منطق فازی و الگوریتم pso
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش صنعت لیزینگ در رشد اقتصادی کشورها
- مدلسازی یک سیستم خودپرداز اتوماتیک
- مأمورین هوشمند برای مذاکرات درتجارت و بانکداری الکترونیکی
- عوامل حیاتی موفقیت سازمانی در پذیرش بانکداری الکترونیک
- ارائه مدلی برای خرید و فروش الکترونیکی سهام با بهره گیری از سیستم اتاق پایاپای الکترونیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق موادی به قانون اجرای اصل چهل ونهم (۴۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» (اعاده اموال نامشروع مسوولان کشور)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح مواد (۲۸) و (۶۵) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح ماده (۴۴) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)»
- آسیب شناسی اجرای بند «الف» تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵ . درآمدهای مالیاتی (ویرایش اول)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.