سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: HYGIENE01_036
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 684
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جذب آرسنیک از آب توسط پلی اکریل آمید زیر کونیوم laterite اسیدی و نانو ذرات اکسید آلومینیوم
چکیده مقاله:
ماده ی جدید هیبریدی پلی اکریل آمید زیرکونیوم (ZrPACM-43) توسط اختلاط محلول آبی اکسی کلرید زیرکونیوم و مخلوط اکریل آمید ساخته شد پارامترهای مقدار جاذب ph محلول زمان تماس و دما بررسی شد حداکثر راندمان حذف آرسنیت بازمان جذب 120دقیقه توسط پلی اکریل امید زیرکونیوم (ZrPACM-43) 98.22 درصد بود ظرفیت جذب q0 ازهمدمایی لانگمیر 41.48mgg-1 باضریب همبستگی R2<0.999 محاسبه میشود پارامترترمودینامیک ΔH یک فرایند جذب گرماگیر را مشخص می کند مطالعات احیا نشانمیدهد که این ماده توسط محلول قلیایی 1 مولار احیا میشود و این ماده دوستدارمحیط است و درتصفیه آب درمقیاس کوچک تا بزرگ برای حذف آرسنیک استفاده میشود جاذب دیگر دراین مطالعه محصول فرعی laterite اسیدی توسط اسید سولفوریک ALS است که طی تولید سولفات آلومینیوم فریک fAS توسط تصفیه ی شیرابه ی اسیدی به همراه laterite برای حذف آرسنیک ازمحلول آبی تولید شد ارزان قیمت است و درسراسر جهان یافت میشود پارامترهای مقدار جاذبPH و اندازه ذره بررسی شد داده های سینتیک و ایزوترم جذب بااستفاده ازمدلهای سینتیک شبه درجه اول و ودوم مدل شد حداکثر ظرفیت بارگذاری ALS برای یونهای آرسنیت وآرسنات به ترتیب 171.7و923.6 میکروگرم برگرم جاذب بود مساحت بیشتر سطح و حضورگروه های سطحی سولفات باقیمانده برALS سبب افزیاش ظرفیت جذب میشود جاذب دیگر باطراحی ترکیب توسط ذرات گنجانیده شده درکریوژلهاتولید شد که وسیله ای موفق برای استفاده ازذرات کوچک مقیاس نانوومیکرو درمحلولهای آبی با حفظ ظرفیت جذب و سینتیک ها بود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HYGIENE01_036 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/304365/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن پور، مهری و خضری، سید مصطفی،1393،جذب آرسنیک از آب توسط پلی اکریل آمید زیر کونیوم laterite اسیدی و نانو ذرات اکسید آلومینیوم،اولین همایش ملی بهداشت محیط،سلامت ومحیط زیست پایدار،همدان،https://civilica.com/doc/304365
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حسن پور، مهری؛ سید مصطفی خضری)
برای بار دوم به بعد: (1393، حسن پور؛ خضری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.