سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: IECWTC02_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 10,766
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بانکداری الکترونیک؛ بررسی موانع و راهکارهای توسعه ی آن در کشور (مطالعه در بانک رفاه)
چکیده مقاله:
تاریخچه بانکداری کشورمان نشان می دهد کشور ما خیلی دیر به عرصه عملیات جدید بانکی گام نهاد. آغاز عملیات بانکداری در ایران به سال 1889 (م) – 1306 (ه ق) و به تاسیس بانک شاهنشاهی توسط رویتر باز می گردد.
گسترش رقابت همراه با تحولات سریع در عرصه تجارت، کسب و کار، بانکداری و توسعه مفاهیم جهانی شدن، بسیار یاز روش های سنتی انجام کارها رامتحول و دگرگون ساخته و فضای رقابت را در عرصه جهانی حاکم نموده است . در چنین شرایطی تنها سازمان هایی به بقای خود ادامه خواهند داد که از مزیت رقابتی خاصی برخوردار بوده و خود را به پیشرفته ترین تکنولوژی اطلاعاتی و فنون اجرایی مجهز ساخته تا بتوانند پاسخگوی تغییرات سریع محیطی باشند. سیستم بانکی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با پیدایش مفاهیم نوین در بانکداری، شیوه ارائه خدمات به مشتریان در اقصی نقاط جهان تحولات شگرفی شده است. نظر به شیوه های سنتی موجود در بانک های کشور و نارسایی این روش ها در ارائه خدمات جدید، تهیه زیر ساخت مناسب به صورت اتوماسیون جامع در بانک ها در برنامه تحولات بانکی کشور قرار گرفته است.
هم اکنون بانکهای کشور با در نظر گرفتن این نکته که بهبود خدمات ارایه شده فعلی و ارایه خدمان نوین الکترونیکی و اینترنتی گزینه ای است که باعث تحول عظیم در رونق گرفتن سیستم بانکی و حرکت سریع تر آن در رسیدن به ایستگاه بانکداری الکترونیکی خواهد شد، در ایجاد این زر ساخت و ورود به بانکداری نوین رقابت خوبی را آغاز نموده و خدمات بانکی الکترونیکی را هرچندمحدود و ناقص درکشورمان پایه گذاری نموده اند. در همین راستا، این تحقیق به دنبال شناسایی موانع و راهکارهای توسعه ی بانکداری الکترونیک در کشور میباشد.
کلیدواژه ها:
بانكداري الكترونيك ، پول الكترونيكي ، انتقال الكترونيك وجوه ، اتاق پاياي خودكار ، كارت هاي بانكي ، ماشين هاي خودپرداز ، ماشين هاي نقطه فروش ،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/30185/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آماده، حمید و جعفرپور، محمود،1386،بانکداری الکترونیک؛ بررسی موانع و راهکارهای توسعه ی آن در کشور (مطالعه در بانک رفاه)،دومین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک و تجارت جهانی،تهران،،،https://civilica.com/doc/30185
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، آماده، حمید؛ محمود جعفرپور)
برای بار دوم به بعد: (1386، آماده؛ جعفرپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی نیازهای بانکداری الکترونیکی مشتریان و اولویت بندی آنها با استفاده از مدل کانو و تحلیل اهمیت - عملکرد(1387)
- ارزیابی و اولویتبندی ابزارهای بانکداری الکترونیک بر بهبود عملکرد شعب بانک ملت غرب استان مازندران(1391)
- عوامل مؤثر بر انتخاب کانال دریافت خدمات بانکی مشتریان (مطالعه موردی: بانک پاسارگاد)(1394)
- بررسی عوامل موثر بر کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک در بانک ملی استان یزد(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 4 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر برگزاری رویدادهای خوراک شناسی در برندسازی مقاصد گردشگری
- بررسی گردشگری غذا در جذب گردشگر ، با تاکید بر گردشگری غذایی در ایران
- تحلیل برنامه های عمرانی ایران قبل و بعد از انقلاب
- مدلی پویا برای بهبود جذب مشتریان در توسعه محصول جدید
- گردشگری غذا و توسعه پایدار مقصدهای گردشگری (نمونه موردی: استان گیلان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ارائه خدمات نوین بر رفتار مشتریان (مورد مطالعه: بیمه میهن استان مازندران)
- بررسی نقش ابعاد کارآفرینی فرهنگی در توسعه صنعت توریسم (مورد مطالعه: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه)
- مروری بر الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی و استخراج شاخص های آنها
- تاثیر سیاست گذاری رسانه ای بر اعتماد مردم از طریق متغیرهای میانجی (آزادی عمل بر مشکلات شهروندان و نیازهای اطلاعاتی) با رویکرد مطالعات تطبیقی
- بررسی تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان (مطالعه موردی: کارکنان بانک قرض الحسنه رسالت استان فارس)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.