استفاده از پروبیوتیک های نوترکیب در فرآورده های لبنی جهت تولید غذا-داروها

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,376

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI22_443

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

چکیده مقاله:

تکنولوژی نوترکیب کردن بعنوان انتقال ژن موردنظر از یک ارگانیسم به پلاسمید ارگانیسم دیگر تعریف می شود، که پیشرو در پیشرفت های شگفت انگیز در دستیابی به مولکول های مفید از جمله دستیابی به پروبیوتیک هاینوترکیب است. پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که تأثیرات مثبتی بر سلامتی انسان و حیوان دارند. میکروب های مفید قرن هاست که در تغذیه، سلامت و محیط استفاده می شوند. پروبیوتیک ها، مانند لاکتیکاسیدباکتری های رژیم غذایی در ماست وجود داشته و باکتری های گرم مثبت غیرمهاجم و غیربیماری زا به حساب می آیند که برای ایجاد یک اثر مفید سلامتی ممکن است براساس سویه باکتری یا نوع اثر مطلوب سلامتی موردنظرمتغیر باشند. فراورده های لبنی ناقل های مناسبی برای انتقال پروبیوتیک های نوترکیب به مجاری معده ای- روده ایمی باشند. تولید بستنی حاوی پروبیوتیک نوترکیب با قابلیت درمان آلرژی نمونه ای از اولین اقدامات انجام شده در اینراستا می باشد و با توجه به پتانسیل بالای فرآورده های لبنی برای انتقال پروبیوتیک ها و مصرف روزافزون این محصولات و نیز توجه پژوهشگران به تولید غذا-داروها، به نظر می رسد در آینده تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام خواهد شد.

نویسندگان

منصور سعیدی

دانش آموخته کارشناسی ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی،دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

آتنا وفایی ملک آبادی

دانشجوی کارشناسی زیست فناوری مواد غذایی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد

فائزه تجلی

عضو هیئت علمی گروه پژوهشی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • روزبه نصیرایی، ل. تولید ماده غذایی با قابلیت ایمونوتراپی. رساله ...
  • Icy D'Silva. Recombinant Technology and Probiotic, International Journal of Engineering ...
  • Wells, J.M. and Mercenier, A. Mucosal delivery of therapeutic and ...
  • Daniel, C. Roussel, Y. Kleerebezem, M. Pot, B. Recombinant lactic ...
  • نمایش کامل مراجع