مقایسه دانه های انار خشک شده با روشهای پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو در میزان ترکیبات فنلی کل وفعالیت آنتیاکسیدانی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 414

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI22_184

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

چکیده مقاله:

میوه انار به علت طعم مطبوع، ارزش غذایی بالا و خواص دارویی بسیار مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است. اکسایش چربیهاسبب ایجاد تغییرات شیمیایی وطعم نامطلوب در غذا میشود، که ممکن است برای سلامتی زیان آور باشد.فنلها یکی ازمهمترین آنتیاکسیدانهای طبیعی میباشند و موجب نگهداری غذاهای فراوری شده در برابر اکسایشمیشوند. در این تحقیق دانه انار را با روش پیش تیمار اسمزی (با غلظت 40 % و دماهای 40-50- 60 درجه سانتی گراد) وخشک کردن تکمیلی در آون با دامنه nlhdd 50-60-70 درجه سانتی گراد به صورت جداگانه و همچنین پیش تیمار مایکروویو (با قدرت های300-500-700 وات) و خشک کردن تکمیلی با آون در همان دامنه دمایی، خشک شدند. هدف این تحقیق تعیین شرایط بهتر خشک کردن بر اساس میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی است. بررسی نتایج نشان داد که داده های بدست آمده از تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی اختلاف معنیدار P<0/01 با هم داشتند، و بیشترین میزان فعالیت آنتیاکسیدانی مربوط به پیش تیمار اسمز 40 درجه سانتی گراد و آون 60 درجه سانتی گراد بود و ...

کلیدواژه ها:

انار. خشک کردن. ترکیبات فنلی. آنتی اکسیدا

نویسندگان

سمیه شکری

کارشناس ارشدعلوم و صنایع غذائی

سیدمهدی جعفری

دانشیار گروه علوم و صنایع غذائی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مرضیه بلندی

استادیار گروه صنایع غذائی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :