سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: JR_BPJ-1-1_003
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 648
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از تکنیک شبی هسازی برای نیل به نوآوری فرآیندی
چکیده مقاله:
نوآوری، به معنای تجلی اندیشه خلاق است که همان ارایه محصول، فرآیند و خدمات جدید به بازاراست. نوآوری، به کارگیری توانای یهای ذهنی برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جدید است. در دنیای رقابتی امروز، شرک تها برای بقا در دراز مدت ناگزیر به کسب نوآوری هستند در غیر اینصورت به آسانی از صحنه رقابت حذف خواهند شد. با این حال، اگرچه نوآوری میتواند مزایای زیادی را در نتیجه کاهش هزین هها یا بهبود کارایی برای سازمان داشته باشد، خطرات مهمی نیز در این روند وجود دارد که به کارگیری شبی هسازی رایان های برای مد لسازی و تحلیل آ نها میتواند این خطرات راکاهش داده و شانس موفقیت پیاده سازی آ نها را بالا ببرد. در این مقاله، در ابتدا به مرور ادبیات و تعاریف مختلف نوآوری و انواع آن، مخصوصا نوآوری فرآیندی میپردازیم؛ سپس به شبیه سازی و تعاریفمختلف آن شبیهسازی پرداخته، مزایا و معایب و همچنین ضرورت و اهمیت استفاده از شبیهسازی در ایجاد نوآور یهای فرآیندی را بیان م یکنیم. در ادامه، متدولوژی جامع ترکیبی که بر مبنای 24متدولوژی و رویکرد شبی هسازی و با یک روش استقرایی توسعه یافته را جهت استفاده در ایجاد نوآوری فرآیندی ارائه م یدهیم. در نهایت، نتایج حاصل از اجرای پروژه صورت گرفته بر اساس این متدولوژی و با استفاده از نرم افزارشبی هسازیSimprocess در دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک ، کشور را بیان م یکنیم
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_BPJ-1-1_003 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/280668/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بداقی، غلامرضا و محمودی، جعفر،1389،استفاده از تکنیک شبی هسازی برای نیل به نوآوری فرآیندی،https://civilica.com/doc/280668
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، بداقی، غلامرضا؛ جعفر محمودی)
برای بار دوم به بعد: (1389، بداقی؛ محمودی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی میزان کارآفرینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
- رابطه بین عوامل فردی و سازمانی با خلاقیت مدیران مدارس متوسطه شهرستان اردبیل
- نقش فن آوری های یادگیری در پرورش خلاقیت دانش آموزان
- کارآفرینی سازمانی (مدیران نسل سوم)، مفاهیم، راهبرد ها و مدل ها
- تأثیر خلاقیت بر بهبود تصمیم گیری مدیران مطالعه موردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.