سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: SCMIS01_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,132
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچهسازی سازمانی لجستیک مشترک
چکیده مقاله:
لجستیک مشترک فرصتی برای مدیریت بهینه امکانات و منابع آمادی موجود در سطح نیروهای نظامی یک کشور، برای دستیابی به اهداف عملیاتی مطلوب را فراهم میسازد. تاکنون تلاشهای پراکنده ای برای تحقق لجستیک مشترک در سطح نیروهای مسلح کشور صورت گرفته است که در عمل منجر به نتیجه مطلوب نشده است. در این مقاله بر آنیم تا چارچوب معماری مناسبی برای یکپارچهسازی لجستیک مشترک ارایه دهیم. هدف اصلی از یکپارچهسازی، بهبود کارآیی کلی سیستم از طریق پیوند زدن عناصر آن بوسیله قابلیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است تا میزان اثربخشی و پاسخگویی بالاتر کل سیستم - در مقایسه با عملیات جزیرهای اجزای آن - حاصل شود.
برای یکپارچه سازی لجستیک مشترک از استاندارد ISO 15704 و پیوست آن(GERAM) استفاده میکنیم. این استاندارد که عصاره چندین معماری مرجع برای یکپارچه سازی است، الزامات و معماری تعمیمیافتهای برای یکپارچهسازی سازمان فراهم میسازد. از استاندارد ISO15704 و GERAM دو مفهوم اساسی چرخه حیات و چارچوب مدلسازی محتوا در این تحقیق بکار گرفته میشود. همچنین با توجه به محدوده نظامی بحث لجستیک مشترک در این تحقیق چارچوب معماری DoDAF که ویژه یکپارچه سازی و تعاملپذیری عملیاتی و سیستمی در حوزه دفاع است نیز مورد استفاده واقع شده است. مدلهای معماری توصیه شده در DoDAF برای توصیف ابعاد مختلف چرخه حیات یکپارچه سازی لجستیک مشترک بکارگرفته میشود.
کلیدواژه ها:
لجستیک مشترک ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، یکپارچهسازی سازمانی ، چارچوب معماری ، DoDAF ، ISO 15704 ، GERAM
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCMIS01_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25740/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، محمد و چهارسوقی، سید کمال و جلالی نیا، شهرام،1386،بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچهسازی سازمانی لجستیک مشترک،نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت زنجیره ی تامین و سیستم های اطلاعات،تهران،https://civilica.com/doc/25740
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، احمدی، محمد؛ سید کمال چهارسوقی و شهرام جلالی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1386، احمدی؛ چهارسوقی و جلالی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.