بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچهسازی سازمانی لجستیک مشترک
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,572
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SCMIS01_067
تاریخ نمایه سازی: 29 بهمن 1385
چکیده مقاله:
لجستیک مشترک فرصتی برای مدیریت بهینه امکانات و منابع آمادی موجود در سطح نیروهای نظامی یک کشور، برای دستیابی به اهداف عملیاتی مطلوب را فراهم میسازد. تاکنون تلاشهای پراکنده ای برای تحقق لجستیک مشترک در سطح نیروهای مسلح کشور صورت گرفته است که در عمل منجر به نتیجه مطلوب نشده است. در این مقاله بر آنیم تا چارچوب معماری مناسبی برای یکپارچهسازی لجستیک مشترک ارایه دهیم. هدف اصلی از یکپارچهسازی، بهبود کارآیی کلی سیستم از طریق پیوند زدن عناصر آن بوسیله قابلیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است تا میزان اثربخشی و پاسخگویی بالاتر کل سیستم - در مقایسه با عملیات جزیرهای اجزای آن - حاصل شود.
برای یکپارچه سازی لجستیک مشترک از استاندارد ISO 15704 و پیوست آن(GERAM) استفاده میکنیم. این استاندارد که عصاره چندین معماری مرجع برای یکپارچه سازی است، الزامات و معماری تعمیمیافتهای برای یکپارچهسازی سازمان فراهم میسازد. از استاندارد ISO15704 و GERAM دو مفهوم اساسی چرخه حیات و چارچوب مدلسازی محتوا در این تحقیق بکار گرفته میشود. همچنین با توجه به محدوده نظامی بحث لجستیک مشترک در این تحقیق چارچوب معماری DoDAF که ویژه یکپارچه سازی و تعاملپذیری عملیاتی و سیستمی در حوزه دفاع است نیز مورد استفاده واقع شده است. مدلهای معماری توصیه شده در DoDAF برای توصیف ابعاد مختلف چرخه حیات یکپارچه سازی لجستیک مشترک بکارگرفته میشود.
کلیدواژه ها:
لجستیک مشترک ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، یکپارچهسازی سازمانی ، چارچوب معماری ، DoDAF ، ISO 15704 ، GERAM
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :