سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: NCCCIAE02_038
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,495
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین تقویم مناسب کشت گندم دیم در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص شروع بارندگی
چکیده مقاله:
تأثیر عوامل آب و هوایی بر کشاورزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این موضوع به خصوص در شرایط کشت دیم بیشترصدق می کند. در زراعت دیم تاریخ کاشت همان تاریخ شروع اولین بارندگی موثر پاییزی است. به منظور تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت در استان کرمانشاه داده های روزانه بارش در بیست وسه سال اخیر مربوط به شش ایستگاه سینوپتیک مورد بررسی قرار گرفتند و با دخالت دادن احتمال 75 % و 50 %، تاریخ مناسب کاشت گندم دیم بدست آمد. بر اساس بررسی های صورت گرفته، بهترین تاریخ شروع کاشت گندم دیم در استان کرمانشاه، دهه دوم آبان ماه به بعد است. نتایج تقویم کاشت گندم دیم در استان کرمانشاه حکایت از متفاوت بودن تاریخ کاشت در مناطق مختلف استان دارد . اگربارندگی موثر برای کشاورزی دیم را 300 میلی متر در نظر بگیریم استان کرمانشا ه جزو مناطق مستعد کشت دیم به حساب می آید
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCCIAE02_038 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/245410/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یزدان پناه، حجت الله و محمدی، الهام و محمدی، فریبا،1392،تعیین تقویم مناسب کشت گندم دیم در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص شروع بارندگی،دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست،ارومیه،https://civilica.com/doc/245410
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، یزدان پناه، حجت الله؛ الهام محمدی و فریبا محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1392، یزدان پناه؛ محمدی و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر فرسایش بادی در تالاب هامون با استفاده از مدل IRIFR
- مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریالی نانوذرات روی : مقاله مروری
- شناسایی و معرفی گونه های قارچ میکوریزی آربسکولار همزیست با ریشه درختان جنس بادام در استان ایلام
- بررسی واکنش اندازه های مختلف بذر ارقام گندم در برابر تنش خشکی
- مکانیابی کاشت درخت سیب با روش -FuuzyAHP (مطالعه موردی استان فارس)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.