سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ECSD01_106
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 887
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مکان یابی زمین لغزش و استقرار روستاهای گلی و عرب در شهرستان بجنورد
چکیده مقاله:
استان خراسان شمالی به مرکزیت شهر بجنورد با مصوبه دولت در سال 1383 و پس از تقسیم استان خراسان به سه استان ایجاد شد این استان از نظر موقعیت جغرافیایی از شمال با کشور ترکمنستان (با 281 کیلومتر مرز مشترک) از شرق و جنوب با استان خراسان رضوی از جنوب غربی با استان سمنان و از غرب با استان گلستان هم مرز است. مساحت این استان 28424 کیلومتر مربع است که از این نظر پانزدهمین استان ایران و جمعیت آن 811572 نفر می باشد. این استان از 7 شهرستان، 16 شهر و 16 بخش 40 دهستان و 862 روستای دارای سکنه تشکیل شده است. این استان از شهرستان بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، جاجرم و گرمه تشکیل شده است زمین لغزش از معمول ترین مخاطرات زمین شنناختی در جهان است که همواره باعث تلفات جانی و مالی زیادی می گردد. منطقه مورد مطالعه نیز از نظر جنس زمین و ژئومورفولوژی بسیار مستعد لغزش می باشد این مطالعه به منظور شناسایی محدوده زمین لغزش و روستای گلی و عرب و بررسی جنس خاک و علل لغزش انجام می شود که در نهایت استرار بهینه روستای گلی و عرب ارائه خواهد گردید.
کلیدواژه ها:
زمين لغزش ، مكان يابي، شهرستان بجنورد، روستاي گلي، روستاي عرب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/239223/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آشفته، سید علیرضا،1392،مکان یابی زمین لغزش و استقرار روستاهای گلی و عرب در شهرستان بجنورد،همایش مهندسی عمران و توسعه پایدار با محوریت کاهش خطرپذیری در بلایای طبیعی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/239223
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، آشفته، سید علیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، آشفته؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- توسعه معدن با مدیریت جهادی، راهکار برون رفت از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی
- مطالعه ماکروسکوپی سنگدانهها برای ساخت بتن
- پیزومتر کردن گمانه به روش کاساگرانده در ایستگاه میدان صنعت از خط هفت متروی تهران
- رسوب شناسی ماسه های ساحلی با روش ترسیمی و لحظهای
- شریح پتروگرافی رسوبات آبرفتی شمال ساختگاه سد باروق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.