سال انتشار: 1384
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت عملکرد
کد COI مقاله: NCPM02_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,775
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه بین مدیریت کیفیت جامع (TQM) و عملکرد سازمانی
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر ، میزان ارتباط بین اجرای مدیریت کیفیت جامع (TQM) وعملکرد سازمانی را با وجود و عدم وجود متغیرهای هم پراکنشی چون اندازه شرکت، نوع صنعت و وضعیت مجوز ایزو 9000 می آزماید. اساسا این تحقیق بررسی یک نمونه بزرگ تصادفی از شرکتهای تولیدی در سطح جهانی میباشد.نتیجه اصلی تحقیق نشانگر این است که مدیریت کیفیت جامع (TQM) تمایل دارد به هنگام تغییر اندازه شرکت و نوع صنعت نتایج پیچیده ای داشته باشد. در حالی که رابطه بین مدیریت کیفیت جامع (TQM) و عملکرد سازمانی تحت تاثیر تغییرات وضعیت مجوز ایزو 9000 قرار نمی گیرد ضمن آنکه نتایج این تحقیق حاکی از آن است که تفاوت های معناداری در ارتباط بین مدیریت کیفیت جامع (TQM) و عملکرد سازمانی در میان بخش های مختلف صنعتی و اندازه متفاوت شرکت ها، به خصوص از نظر میزان نواقص (معایب محصول)، هزینه های تضمین محصول و نوآوری در تولیدات جدید وجود دارد. نتایج عمده به دست آمده برای مدیران، آن است که یک سازمان تولیدی معمولی با حضور مدیریت کیفیت جامع (TQM) بیشتر محتمل است که عملکرد بهتری را در روابط کارکنان، رضایت مشتریان، عملکرد اجرایی و تجاری به دست آورد تا بدون حضور آن.
کلیدواژه ها:
عملكرد سازماني ، نوآوري توليد ، مديريت كيفيت جامع (TQM) ، تضمين ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23888/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کسمتی، محمدرضا،1384،رابطه بین مدیریت کیفیت جامع (TQM) و عملکرد سازمانی،دومین کنفرانس ملی مدیریت عملکرد،تهران،،،https://civilica.com/doc/23888
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، کسمتی، محمدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، کسمتی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فلات شغلی عاملی تهدید کننده در بروز رفتار شهروندی سازمانی
- تجاری سازی موفق علم و فناوری: نیازها
- تاثیر تحریم های اقتصادی بر تجارت الکترونیک
- نقش زن در سلامت خانواده و جامعه
- بررسی مفهوم نظام ملی نوآوری و روند تکاملی آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.