اثر پارامترهای ریختهگری بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ AZ91 منیزیم
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,640
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_135
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
امروزه شرکتهای خودروسازی، با افزایش قیمت سوخت و الودگی محیط زیست، به سمت طراحی بهینه قطعات با کاهش وزن آنها حرکت میکنند. در این راستا، از آلیاژهای ریختهگری منیزیم، بهدلیل نسبت استحکام به وزن زیاد، به عنوان جایگزینی برای فولاد،چدن و حتی انواع آلیاژهای آلومینیوم، در ساخت اجزای مختلف اتومبیل مانند پوسته جعبه دنده، قاب صندلی، محافظ سرسیلندر، داشبرد و غیره، استفاده می شود . به علاوه الیاژ منیزیم دارای ویژگیهای مطلوب دیگری مانند انعطا ف پذیری مناسب قابلیت میرایی بیشتر و لذا رفتارارتعاشی بهتر نسبت به الیاژهای الومینیم قابلیت ماشین کاری خوب و ریخته گری عالی است یکی ازپرکاربردترین این الیاژها الیاژ منیزیم - الومینیم - روی AZ91یا Mg-9Al-1Zn دردده های اخیر تحقیقات زیادی دررابطه با اثرروش تولید بررفتارمکانیکی این الیاژ صورت گرفته که منجر به بهبود و توسعه روشهای تولید آن شده است دراینم قاله اثرپارامترهای ریخته گری برریزساختاروخواص مکانیکی این الیاژ منیزیم AZ91 مطالعه میشود میرایی بیشوتر )و لویا رفتوار ارتعاشوی بهتور ( نسوبت بوه آلیاژ هوای
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی مختاری شیرازآباد
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه علم و صنعت ایران
سیدمحمدعلی بوترابی
دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه علم و صنعت ایران
محمد آزادی
دانشجوی دکترا، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف و شرکت تحقیق، توسعه و تولید موتور ایرانخودرو )ایپکو
مهدی نیکروان
شرکت تحقیق، توسعه و تولید موتور ایرانخودرو )ایپکو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :