سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI21_1761
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,206
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و کیفیت روغن جوانه گندم
چکیده مقاله:
هدف: جوانه گندم به عنوان فرآورده جانبی عملیات تولید آرد، یکی از غنی ترین و بی نظیرترین منابع تغذیه ای می باشد. این ماده حاوی 50-45% کربوهیدرات، 23-20% پروتئین، 11% آب، 14-8% روغن و 4% خاکستر می باشد. روغن جوانه گندم غنی از اسیدهای چرب چند غیراشباعی بوده و نسبت اسیدهای چرب امگا 6 به اما 3 در این روغن کم و حدود 7/7 می باشد. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در جوانه گندم شامل توکوفرول ها، توکوتری انول ها، ترکیبات فنولی و کاروتنوئیدها می باشد فرولیک اسید و وانیلیک اسید به شکل آزاد و گلیکوفلاوون ها از ترکیبات فنولی هستند که در روغن جوانه گندم وجود دارند. فراوان ترین کاروتنوئید در روغن جوانه گندم لوتئین، زئازانتین و β- کاروتن می باشند. نتایج و بحث: مقدار روغن موجود در جوانه گندم بسته بهواریته گندم، میزان خلوص جوانه گندم و روش استخراج متفاوت است. به مرور زمان روش های استخراج روغن پیشرفت کرده اند و در روش های مختلف استخراج تأکید بر حداکثر کردن بازدهی استخراج روغن و حداقل کردن هزینه های فرآیند می باشد، هدف از این تحقیق مقایسه روش های مختلف استخراج روغن و بررسی عوامل مؤثر بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی روغن استخراج گردیده و فاکتورهای کیفی روغن جوانه گندم می باشد. نتیجه گیری: از روش های متداول استخراج روغن می توان به استخراج مکانیکی و استخراج با حلال اشاره کرد. از جمله روش های جدید استخراج روغن می توان به استخراج با مایکروویو، استخراج با اولتراسوند، استخراج به کمک سیال فوق بحرانی، استخراج با حلال به روش تسریع شده و ا ستخراج آنزیمی اشاره کرد. روش های مختلف استخراج روغن هر یک دارای مزایا و معایب متعددی هستند که انتخاب روش مناسب استخراج روغن می تواند از جنبه های مختلف مورد توجه باشد.
کلیدواژه ها:
جوانه گندم، استخراج، روغن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/235695/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آژند، آذین و گلمکانی، محمدتقی،1392،مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و کیفیت روغن جوانه گندم،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/235695
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، آژند، آذین؛ محمدتقی گلمکانی)
برای بار دوم به بعد: (1392، آژند؛ گلمکانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی ترکیبات فنولیک و توکوفرولی کل در عصاره جوانه سه گونه گندم(1393)
- بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر سفتی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم
- بهینه سازی فرمولاسیون نان های فاقد گلوتن
- بررسی مواد تشکیل دهندهی کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی وتأثیر آنها بر روی محصول تولیدی
- بررسی امکان تولید پاستا بدون گلوته به عنوان یک منبع غذایی برای بیماران سلیاکی
- روش های مختلف فراوری جوانه گندم و مزایای مصرف آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.