تأثیر استفاده از استات سدیم بر ترکیب اسیدهای چرب فیله سیاه ماهی معمولی (capoeta damascina) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 20 روز
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 519
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_1530
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
در این مطالعه تأثیر استفاده از استات سدیم (0، 1 و 3 درصد) بر ترکیب اسیدهای چرب فیله سیاه ماهی معمولی (capoeta damascina) به هنگام نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد بعد از 20 روزمورد بررسی قرار گرفت. نتیج نشان داد که درصد اسیدهای چرب چند غیر اشباع با افزایش غلظت استات سدیم افزایش و در عوض اسیدهای چرب اشباع کاهش یافت. نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 با افزایش غلظت استات سدیم کاهش نشان داد. از طرفی نسبت اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع (UFA/SFA) و نسبت C22:6/C16:0 با افزایش غلظت استات سدیم افزایش یافتند. بهترین نتیجه از ثبات اسیدهای چرب بلند زنجیره امگا 3- از اربرد 3 درصد استات سدیم بدست آمد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید نادری لردانی
دانشجوی دامپزشکی مقطع دکترای دانشگاه شهرکرد
جواد انگارده
دامپزشک بخش خصوصی شهرستان لردگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :