سال انتشار: 1392
محل انتشار:
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI21_1123
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 876
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر آلفاتوکوفرول بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی سوسیس آلمانی
چکیده مقاله:
ویتامین E ترکیبی است محلول در چربی که در سال 1936 از جوانه ی گندم جدا شد و آلفا توکوفرول نامیده شد. این نام مشتق از کلمه ی یونانی TOKOS به معنی تولد کودک و PHEREIM یعنی به دنیا آوردن و OL برای نشان دادن عامل الکلی موجود در ساختمان این ویتامین است. در سالهای بعد دو توکوفرول دیگر، به نام های بتا و گاما توکوفرول از روغن های گیاهی جدا شدند که فعالیت بیولوژیکی کمتری نسبت به آلفا توکوفرول داشتند و مشخص شد که آلفا توکوفرول مؤثرترین فرم ویتامین E در پیشگیری از علائم کمبود ویتامین E است. این ویتامین نقش قابل توجهی در سوخت و ساز طبیعی تمام سلول ها دارد و در ارتباط با بسیاری از مواد مغذی و عوامل درون زای دیگر عمل می کند. ویتامین E نام جامعی برای گروهی از مولکول هایی است که فعالیت بیولوژیکی آلفا توکوفرول را نشان می دهند و شامل مشتقات آلفا، بتا، گاما و سیگما توکوفرول و آلفا، بتا، گاما و سیگما توکوتروینول است. توکوترینول ها از ترکوفرول ها، با داشتن یک زنجیره ی جانبی غیر اشباع متمایز هستند. فرمی که به طور طبیعی بیشتر وجود دارد و دارای فعالیت بیولوژیکی بیشتری نیط هست، آلفا توکوفرول می باشد. آلفا توکوفرول یکی از ترکیبات موجود در مواد غذایی است که نقش حفاظت چربی ها از تجزیه واکسیداسیون را دارا می باشد و نیز واقع نوعی آنتی اکسیدان است حتی در صنایع غذایی ارزش حفاظتی ویتامین را جهت حفظ ترکیبات قابل اکسیداسیون مواد غذایی شناخته اند و از اینجهت است که برای حفاظت روغن و چربیها از خظر تشکیل پرواکسیدو یا تبدیل به رادیکالهای آزاد در آنها ویتامین E اضافه می نمایند. در این تحقیق برآنیم که تأثیر این ویتامین را در طول م دت نگهداری بر روی سوسیس آلمانی بررسی کنیم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFOODI21_1123 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/235168/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حجتی، خاتون نرجس و دهقانی، شکرالله و سخاوتی زاده، سعید،1392،بررسی تأثیر آلفاتوکوفرول بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی سوسیس آلمانی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/235168
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، حجتی، خاتون نرجس؛ شکرالله دهقانی و سعید سخاوتی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1392، حجتی؛ دهقانی و سخاوتی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- موحد، س، (1383، ) گوشت وفراورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی ...
- رکنی، ن.(1385.) علوم وصنایع غذایی گوشت، انتشارات وچاپ دانشگاه تهران، ...
- Jo , C.Uahn, D. and Wbyun .M.(2002). I radi ation-induced ...
- Bnowak, Charms, Hfuh _ , -Psallmann.H. andSwenzel , J.(2003). Effect ...
- Ansorena, D.Astiasaran, I. O'grady, M. N.Pkerry, J. and Valecia, I.D.(2008). ...
- Di an aAnsoren a. and IciarAstiasaran .J.(2004). Effect of storage ...
- Brandsch .C.Eder, K. Hi rche, F. KI uge, H .andMu ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثرکیتوزان غنی شده با عصاره سیر بر روی شاخص پراکساید و تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور سرگنده در دمای 4 درجه سانتیگراد
- استخراج کلاژن از ضایعات شیلات دریای مازندران
- کاربرد امواج مایکروویو در صنایع غذایی
- مقایسه ارزش غذایی دو نوع ماهی تن تازه صید شده از خلیج فارس با کنسرو شده آنها
- ارزیابی شرایط زیست محیطی رودخانه ها و نهرها با استفاده از دیاتومه ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحقیقی بر توسعه روشهای فراوری غیر حرارتی به منظور حفظ کیفیت و امنیت غذایی
- طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه
- تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین
- غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون
- تحقیقی در مورد تهیه یک مدل آماری برای اندیس های Z,D باکتری اشرشیاکولی در سرکه سیب حاوی مواد نگهدارنده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.