سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICTM02_030
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,969
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل دینامیک سه فازی برای پیاده سازی دولت الکترونیک در ایران
چکیده مقاله:
دولت الکترونیک به مجموعه ای از خدمات دولتی و سرویس ها در بستر اینترنت اطلاق می شود. دولت الکترونیک بسیار فراتر از سایتهایی است که خدمات و یا اطلاعاتی را در اختیار شهروندان قرار می دهند، بلکه تمام عرصه های مدیریتی خرد و کلان دولت همچنین روابط موجود شامل روابط بین سازمانی و روابط میان سازمانها و مردم و در راس آنها مدیریت دولتی را تحت تاثیر قرار می دهد. با توجه به اهمیت و مزایای بی شمار دولت الکترونیک و همچنین عدم تمرکز سیاست ها و تلاش های انجام شده د رکشورمان برای نیل به دولت الکترونیک برنامه ریزی تحقیق و بررسی جدی در جهت ارائه مسیری روشن دراین راستا ضروری می باشد.
در این مقاله با توجه به اقدامات صورت گرفته در ایران وهمچنین اقدامات و تحقیقاتی که در کشورهای پیشرو در زمینه دولت الکترونیک صورت پذیرفته مدلی دینامیک و در سه فاز برای پیاده سازی دولت الکترونیک در ایران ارائه شده است.
این سه فاز عبارتند از : 1- ایجاد اصول، قوانین و روشها، در تقسیمات دولت الکترونیک روابط دولت با دولت (G2G) را می توان به عنوان مهمترین بخش در کشور ایران در نظر گرفت. در مدل حاضر GEA را به عنوان عمده ترین بخش (G2G) قرار داده ایم. 2 شناخت نیازمندی ها و از بین بردن موانع در مسیر ایجاد همکاری و هم محوری میان سازمانها، با در نظر گرتفن موارد موثر در مدیریت روابط مشتری در مدل حاضر می توان علاوه بر بهره مندی از مزایای CRM، موانع موجود در مسیر همکاری میان قسمت های مختلف دولت الکترونیک را برطرف ساخت. 3- نظارت بر فعالیت ها و گرفتن بازخور. مقایسه دوره ای میزان تکامل کلی خدمات ارائه شده توسط دولت الکترونیک با مقادیر مشابه در دولت های الکترونیک پیشرو به دولت امکان می دهد تا سیاست ها و برنامه های خود را بر اساس این مغیار معتبر تصحیح نماید. اجرای صحیح مدل حاضر مسیری روشن برای پیاده سازی دولت الکترونیک و دستیای به اهداف نهایی آن پیش رو قرار می دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICTM02_030 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21825/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گل محمدی، سیدکوشا و قره گزلی، امیرحسین،1385،مدل دینامیک سه فازی برای پیاده سازی دولت الکترونیک در ایران،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات،تهران،https://civilica.com/doc/21825
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، گل محمدی، سیدکوشا؛ امیرحسین قره گزلی)
برای بار دوم به بعد: (1385، گل محمدی؛ قره گزلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.