سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سازه فضاکار معلق با مهارکابلی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,066

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCE07_0663

تاریخ نمایه سازی: 16 مهر 1392

چکیده مقاله سازه فضاکار معلق با مهارکابلی

درطراحی سازه سقوف چندفاکتور می بایست لحاظ شود: طول دهانه پوششی ، بارهای وارده ، نحوه باربری ، ارتفاع تیروجان سقف ، جنس و ساختارهندسی سقف، زیبایی و کاربری سقوف درطرح ابداعی سازه فضاکار معلق با مهارکابلی باتوجه به اصول مذکور نوآوری هایی چون تغییر الگوی طراحی و محاسباتی تلفیق سازه معماری و القای رفتارسازه ای مطلوب دربرابر نیروهای دینامیکی جانبی صورت گرفته که عملا طرح سازه را ازسایر مدلهای سقفی رایج مجزا کرده است دراین طرح با کاهش دهانه بین تکیه گاهی و افزایش شمارتکیه گاه ها توسط کابل ها استفاده ازویژگیها سقوف فضاکار و نیز معلق کردن سقف برای ازادی حرکت آن به هنگام بادوزلزله سعی برابداع ساختاری جدید درطراحی سازه ها شدها ست این سازه برای ارایه نوع کاربری طبق استانداردهای طراحی اشیانه هواپیما برای استقرار دوفروند بوئینگ 737 با یک فروند بوئینگ 747 باقابلیت چرخش 40درجه حول محور عقب حداقل ارتفاع 17متر ازکف برای سقف و 85متر فاصله دیرک ها طراحی شده است

کلیدواژه های سازه فضاکار معلق با مهارکابلی:

نویسندگان مقاله سازه فضاکار معلق با مهارکابلی

محمد گلمحمدی

مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه

احسان بهرامی جوین

موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری

نیما رضوانی

مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
سازه‌های مشبک فضایی/تالیف:جان جلتون/ترجمه:محمود گلابچی-تهران: دانشگاه تهران. موسسه انتشارات و ...
تکنیک های مدل سازی، تحلیل و طراحی کامپیوتری سازه در ...
Nooshin H, Formex Formulation of double Layer Grids, Chapter 4 ...
Nooshin H and Qian R J, "Formex Formulation of double ...
Crook, G.M. and Makowski, Z.S., "Analysis, design and construction of ...
Joyner, K. J., Makowski, Z.S. and Taylor R. G., "Structural ...
Estekanchi, H. Vafai.A and Sadeghazar, M, "Endurance Time Method for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سازه فضاکار معلق با مهارکابلی" توسط محمد گلمحمدی، مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه؛ احسان بهرامی جوین، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری؛ نیما رضوانی، مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه فضاکار معلق، دیرک بتنی نگهدارنده کابل، سیستم مهارکابلی، سیستم اتصالات مرو هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1066 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درطراحی سازه سقوف چندفاکتور می بایست لحاظ شود: طول دهانه پوششی ، بارهای وارده ، نحوه باربری ، ارتفاع تیروجان سقف ، جنس و ساختارهندسی سقف، زیبایی و کاربری سقوف درطرح ابداعی سازه فضاکار معلق با مهارکابلی باتوجه به اصول مذکور نوآوری هایی چون تغییر الگوی طراحی و محاسباتی تلفیق سازه معماری و القای رفتارسازه ای مطلوب دربرابر نیروهای دینامیکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سازه فضاکار معلق با مهارکابلی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.