سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: GEHSD01_127
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 732
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررس نقش نظام های مالی- اقتصادی در توسعه پایدار روستایی ایران
چکیده مقاله:
ضرورت توسعه و عمران روستاها و کاهش نابرابری های موجود بین شهرها و روستاها از اهداف مهم توسعه پایدار می باشد. در این راستا توجه به نظام های مالی- اقتصادی که جزء جدایی ناپذیر توسعه اقتصادی پایدار به حساب می آید، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. چنانچه یکی از راهکارهای مناسب برای رسیدن به توسعه و پیشرفت اقتصادی بکار گیری سیستم های مالی کارا جهت به جربان درآوردن سرمایه های راکد در جامعه است، زیرا سیستم های مالی کارا به واسطة کارکردهای اساسی خود، بعنی گردآوری پس اندازها از منابع متنوع و هدایت آنها به سرمایه گذاری های تولیدی و مولد و نه صرفاً درآمدزا، ضمن روان ساختن مبادلات کالاها و خدمات، باعث کاهش ریسک هزینه های تأمین سرمایه خواهد شدو و آثار قابل توجهی را برای ایجاد فرصت های جدید شغلی و افزایش ظرفیت های درآمدی جامعه خواهند داشت. نتایج تحقیق نشان می دهد برای داشتن یک نظام مالی روستایی قوی، اصلاح و بهبود در هر دو طرف قضیه لازم و ضروری است. فقط با داشتن نهادهای مالی روستایی قوی بدون زیرساخت ها و زمینه های ذکر شده نمی توان انتظار بهبود شرایط روستاها، زندگی روستاییان و ... را داشت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEHSD01_127 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/211640/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خالدی، شهریار و ایمانی، بهرام و خلیفه، ابراهیم و مطهر، جلال،1391،بررس نقش نظام های مالی- اقتصادی در توسعه پایدار روستایی ایران،اولین همایش ملی جغرافیا،مخاطرات محیطی و توسعه پایدار،اهواز،https://civilica.com/doc/211640
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، خالدی، شهریار؛ بهرام ایمانی و ابراهیم خلیفه و جلال مطهر)
برای بار دوم به بعد: (1391، خالدی؛ ایمانی و خلیفه و مطهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پدیده گرمایش جهانی
- ریزگردها، عوامل ایجاد کننده و اثرات آن بر انسان و گیاهان
- بررسی پدیده تگرگ در ایران و روشهای کنترل و مقابله با تگرگ
- تحلیل تغییرات فضایی زمانی تداوم بارش در ایران
- تخمین غلظت گردوغبار با استفاده از تصاویر ماهوارهای
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.