سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: SDCONF01_1904
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,735
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعات شناسایی زمین لغزش ها و دامنه های رانشی به منظور ارائه راهکارهای مناسب مطالعه موردی: حوضه سنگ چشمه
چکیده مقاله:
حرکتهای توده ای شامل لغزش، خزش، ریزش و غیره می باشد. زمین لغزشها وسیع ترین شکل حرکتهای توده ای بوده که عموما در تشکیلات ریز دانه رسی و مارنی رخ می دهند [1] . زمین لغزش شامل حرکت وسیع مواد دامنه بطرف پائین شیب است. روش های مختلفی برای تثبیت ناپداری دامنه ها وجود دارند که با توجه به عوامل به وجود آورنده ناپایداری و شرایط محیطی و زمین شناسی دامنه و مقرون به صرفه بودن، از یک یا چند روش برای تثبیت دامنه استفاده می کنند. به محض اینکه یک زمین لغزش درامتداد سطح ضعف شروع می شود، مواد به وسیله مکانیزمهای مختلفی که شامل لغزیدن، جریان یا ریزش می باشند، منتقل می شوند. سرعت حرکت زمین لغزش از بی نهایتآهسته در زمین لغزشهایی که تنها به اندازه میلیمتر تا سانتیمتر در سال حرکت می کنند تا یک حرکت ناگهانی یا بی نهایت سریع مانند بهمن واریزه ای متر در ثانیه متغییراست. وقایع سریع و ناگهانی به علت عدم هشدار و سرعتی که به پایین دامنه حرکت می کنند و همچنین نیروی اصابت آنها خطر بیشتری دارند. فاصله طی شده توسط موادلغزش یافته از تنوعی در حد سانتیمتر تا چند کیلومتر در جرینهای گلی را شامل می شوند. به طور کلی این روشها به سه گروه تقسیم میگردند: الف تغییر در شکل دامنه -توسط تغییر در ارتفاع و شیب آن ب بهبود وضعیت زهکشی داخلی یا سطحی ج استفاده از تمهیدات ویا سازه های مهندسی برای افزایش نیروهای مقاوم در برابر - - گسیختگی. در زمینه تحقیقات گذشته می توان مواردی را برشمرد. [6] شیبهای صخره ای بالاتر از 54 درجه را با احتمال ناپایداری بیشتر ذکر نمود. [7] ذکرنمود که نقش پوشش گیاهی در ایجاد حرکتهای توده ای به میزان شیب دامنه بستگی دارد. [9] ضمن بررسی عوامل ایجاد حرکتهای توده ای در شیب های سنگی تشکیلات ماسه سنگوسنگ آهک راسنگ هایی با فراوانی ریزش بیشتر ذکر نمودند. [2] از روش رگرسیون چند متغییره برای بررسی عوامل زمین لغزش در حوزه آبخیز گرمی چای اردبیلاستفاده کرد. تحقیق حاضر با هدف مطالعات شناسایی زمین لغزش ها و دامنه های رانشی به منظور ارائه راهکارهای مناسب در سطح حوزه آبخیر سنگ چشمه با بکارگیری سیستم اطلاعات جغرافیایی و مطالعات میدانی انجام پذیرفته است
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SDCONF01_1904 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/198334/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باروتکوبیان، یاسمن و ستوهیان، فرزاد،1391،مطالعات شناسایی زمین لغزش ها و دامنه های رانشی به منظور ارائه راهکارهای مناسب مطالعه موردی: حوضه سنگ چشمه،اولین کنفرانس ملی راه کارهای دستیابی به توسعه پایدار ( کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست)،تهران،https://civilica.com/doc/198334
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، باروتکوبیان، یاسمن؛ فرزاد ستوهیان)
برای بار دوم به بعد: (1391، باروتکوبیان؛ ستوهیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از GIS به منظور تعیین تاثیر خصوصیات شیمیایی خاکها بر روی منابع آبی حوضه آبریز دشت اراک
- مطالعه آزمایشگاهی و ارایه یک رابطه مقدماتی برای انحلال سنگ های ژیپس و انیدریت
- مطالعه آزمایشگاهی تاثیر مارن، سرباره و میکروسیلیس بر مقاومت کششی بتن
- مطالعه پایداری شیروانی های سنگی مسیر جاده آوج – آبگرم با استفاده از طبقه بندی مهندسی توده سنگ به روش SMR
- بررسی تاثیر مارن های قرمز بر کیفیت نهشته های کواترنری در ناحیه حصار ولیعصر آوج قزوین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۲ . از دیدگاه زیست محیطی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.