مقایسه ی سبک های فرزندپروری والدین در بین دانش آموزان دختر پرخاشگر و غیر پرخاشگر

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,311

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CISEDUCATION01_008

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392

چکیده مقاله:

جهان در طول دهه گذشته ، شاهد افزایش روزافزون رفتارهای پرخاشگرانه 1 و خشونت آمیز 2 نوجوانان 3 بوده است ، که این رفتارها به صورت آزار دیگران و پرخاشگری فیزیکی و کلامی 4 در موقعیت های اجتماعی ، مدرسه و خانواده خود را نشانمی دهند. وقایعی از این قبیل این اعتقاد را که دانش آموزان در مدارس از امنیت برخوردارند مورد چالش قرار داده است .(2005 ، (سایمون 5همان طور که می دانیم یکی از بهترین راه های حل مسأله پرخاشگری ، شناخت عوامل پدیدآیی آن است ، شیوه هایفرزند پروری 6 نیز به عنوان متغیر مستقل این پژوهش یکی از مؤلفه های بسیار مهم در خانواده است که مجموعه ای ازرفتار ها است که تعاملات کودک- والد را در طول دامنه گسترده ای از موقعیت ها، توصیف می کند و یک جو تعاملی سبک های فرزندپروری ، « تیپ نگر » تأثیر گذار را به وجود می آورد (محرابی، 1383 ). شاید بهترین مدل تأثیرگذار در رویکردمدلی است که بامریند 7 در سال 1973 پیشنهاد کرده است. بامریند به وسیله مشاهده، پرسشنامه و مصاحبه و استفاده از روشروش های آماری دسته بندی کردن و تحلیل عامل، سه سبک تربیتی شناخته شده والدینی را معرفی کرد : مقتدرانه ، سهل گیرانه و استبدادی .2006 ) اشاره کرد که در ) از میان مطالعاتی که در این زمینه انجام شده است می توان به پژوهش ییزن و همکاران 8پژوهششان روابط معنی داری را بین عوامل خانوادگی مانند حرفه والدین، الگوهای تربیت فرزندان و نوع خانواده ها وپرخاشگری کودکان و نوجوانان یافتند. بر اساس آن چه گفته شد سؤال اصلی تحقیق حاضر این است که آیا سبک های فرزندپروری والدین دانش آموزان نوجوان پرخاشگر و غیر پرخاشگر سال سوم دبیرستان با هم متفاوت است؟

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • محرابی، شهربان . (1383) . مقایسه میزان اختلالات روانی دختران ...
  • S imon , M. Y. (2005).Bullying , harassment and aggression ...
  • Yizhen, Y., Junxia, sh., Yan, H., and Jun, W. (2006). ...
  • Summers, B. (2006). The effects of family structure and Parenting ...
  • Runions, K., and Keating, D. (2005). Authoritorion porenting ond community ...
  • نمایش کامل مراجع