سال انتشار: 1390
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
کد COI مقاله: AGRIDEA06_411
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 956
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه
چکیده مقاله:
بلاست برنج به علت انتشارجهانی و خسارت سالانه زیاد مهمترین بیماری قارچی برنج است کنترل بیولوژیکی انتخابی برجسته برایکنترل بیماریهای گیاهی مختلف می باشد بلاست برنج نیز یکی از بیماریهایی است که تاحدودی توسط کنترل بیولوژیکی کنترل می شود دراین تحقیق اثرات ضدقارچی Saccharopolyspora erythraea علیه Pyricularia grisea درشرایط ازمایشگاهی و گلخانه مورد ارزیابی قرارگرفت S.erythraeaدرروشهای دیسک - آگار و نشت ازچاهک در آگار و کشت متقابل با تولید متابولیت های ضدقارچی مترشحه توان بیوکنترلی بالایی از خود نشان داد ماده فعال درعصاره خشک S.erythraea درحلال قطبی و غیرقطبی قابل حل بوده و حداقل غلظت بازدارنده از رشد با استفاده ازحلالیت ماده خشک عصاره فعال درحلال دی متیل سولفوکساید و متانول 1.652mg/ml مشخص گردید ماندگاری ماده موثردردمای محیط 30-15 درجه سانتیگراد درحالت محلول درآب مقطر استریل حدود سه ماه تعیین شد عصاره خام تا دمای 90درجه سانتیگراد فعال بوده ودردرجه حرارت های بالاتر فعالیت بازدارندگی علیه قارچ مذکور کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
حداقل غلظت بازدارنده از رشد ، کنترل بیولوژیک ، متابولیت های ضدقارچی ، Streptomyces erythraea و Pyricularia grisea
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AGRIDEA06_411 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/175446/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امینی، الهه و تاجیک قنبری، محمدعلی و حسن زاده، نادر،1390،کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه،ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی،اصفهان،https://civilica.com/doc/175446
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، امینی، الهه؛ محمدعلی تاجیک قنبری و نادر حسن زاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، امینی؛ تاجیک قنبری و حسن زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- و 12 اسفندماه 1390 دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان دانشکده کشاورزی ...
- Ebrahimi zarandi M, Shahidi Bonjar GH, Padasht Dehkaei F, Ayatollahi ...
- Kathiresan K, B alagurunathan R, and Masilamani Selvam M. 2005. ...
- Rizk M, Abdel - Rahman T, and Metwally H. 2007. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر مرتع کاری بر شکل زیستی و خوش خوراکی گونه های گیاهی در مراتع بلده مازندران
- مقایسه درصد تاج پوشش در قسمت های مرتع کاری شده و مرتع کاری نشده مراتع بلده نور
- بررسی میزان تولید پسماندهای شهری (مطالعه موردی دشت مشهد)
- تحلیل قابلیت های بهره برداری از سیکل گردشی پساب های شهری با رویکرد کاهش اثرات زیست محیطی
- فناوری پلاسمای سرد، روشی زیست سازگار برای تصفیه ی آب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.