سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: CEE06_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,288
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روند رسوب گذاری در بندر صیادی بریس با استفاده از نقشه های هیدروگرافی
چکیده مقاله:
بندر صیادی بریس یکی از بنادر مهم در سواحل جنوب شرقی ایران می باشد. مراحل ساخت این بندر در سال 1367 آغاز و در سال 1370 به پایان رسید. از سال 8013 تا کنون، این بندر با مشکلات جدی در خصوص رسوب گذاری در دهانه بندر و خط ساحلی پایین دست (شمال و غرب موج شکن فرعی) مواجه گردیده که سبب اخلال در بهره برداری از آن شده است. تغییراتی که در طول زمان در هندسه بستر و اطراف یک بندر اتفاق می افتد ، معیار مناسبی برای ارزیابی شدت اثر فرآیندهای رسوب گذاری می باشد. استفاده از نقشه های هیدروگرافی با توجه به دقت بالای آن، روش معتبری برای بررسی مقدار آورد رسوب و همچنین بررسی شدت اثر فرآیندهای رسوب گذاری می باشد. در این مقاله میزان رسوب گذاری در دوره های مختلف با استفاده از نقشه های هیدروگرافی مورد مطالعه قرار گرفته و روند آن ارزیابی شده است. نتایج بیانگر آن است که علیرغم کاهش محسوس نرخ رسوب گذاری پس از سال 1380، رسوب گذاری همچنان با شدت کمتر ادامه دارد. همچنین مشخص گردید که پس از سال 1380 به جز تغییرات موضعی در مناطق پشت موج شکن فرعی، تغییرات دیگری در آن ناحیه مشاهده نمی شود.
کلیدواژه ها:
بندر بریس، رسوب گذاری، انتقال رسوب، موج شکن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/169671/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهمن پور، محمدهادی و حاجی زاده ذاکر، ناصر،1391،بررسی روند رسوب گذاری در بندر صیادی بریس با استفاده از نقشه های هیدروگرافی،ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/169671
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، بهمن پور، محمدهادی؛ ناصر حاجی زاده ذاکر)
برای بار دوم به بعد: (1391، بهمن پور؛ حاجی زاده ذاکر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی نشت در سیستم انتقال آب با استفاده از فیلتر کالمن و مدل سازی هیدرولیکی
- تحلیل احتمالی خطر زمین لرزه و لرزه خیزی شهر بندرعباس
- بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها
- بررسی وضعیت هیدرودینامیک و رسوبگذاری در اطراف بندر نوشهر
- بررسی وجود فلزات سنگین Zn،Pb،Cu،Cd درآبهای زیرزمینی بندرعباس طی سالهای 1389_1391
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
- استحصال آب باران گامی مؤثر در مدیریت حوزه های آبخیز: معرفی برخی تکنیک ها و کارایی آنها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.