سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کد COI مقاله: NCFOODI20_497
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,186
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیلی بر کاربرد فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی در صنایع غذایی
چکیده مقاله:
فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی تکنولوژی است که درسالهای اخیر نظر بسیاری از محققین را به خود جذب کرده است فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی را می توان در دسته حرارت دهی به روش الکتریکی به طور غیرمستقیم قرار داد دراین مقاله ضمن معرفی فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی به بررسی اصول پایه این فرایند و چگونگی تفاوت این فرایند حرارتی با سایر فرایندهای حرارتی پرداخته می شود همچنین تحلیل اجمالی برتحقیقاتی که در دو دهه اخیر درمورد حرارت دهی با فرکانس رادیویی صورت گرفته است و تاثیر این فرایند را روی کیفیت غذا خواهیم داشت آگاهی درمورد خصوصیات فیزیکی که روی حرارت دهی مواد غذایی موثر است شام لهندسه شکل و محل محصول و خواص دی الکتریکی به شدت در طراحی سیستمهای حرارت دهی با فرکانس رادیویی موثر است.
کلیدواژه ها:
حرارت دهي به روش الكتريكي - فرايند حرارتي با فركانس راديويي - كيفيت غذا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/148969/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خواجه ای، فروغ و نیاکوثری، مهرداد،1390،تحلیلی بر کاربرد فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی در صنایع غذایی،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی،تهران،،،https://civilica.com/doc/148969
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، خواجه ای، فروغ؛ مهرداد نیاکوثری)
برای بار دوم به بعد: (1390، خواجه ای؛ نیاکوثری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد امواج مایکروویو در صنایع غذایی
- بررسی شناسایی امواج رادیوفرکانسی در بسته بندی مواد غذایی
- تکنولوژی فرکانس رادیویی و کاربرد آن در صنایع غذایی
- افزایش عمر ماندگاری پسته تازه با گاز بی اثر هلیوم و تاثیر آن روی عدد پراکسید وشاخص های رنگی L* a* b*
- بررسی کاربرد امواج رادیویی در صنایع غذایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.