بررسی و ارزیابی نحوه ی تاثیرات آمایش سرزمین و برنامه ریزی در آموزش و پرورش ،برنامه ریزی درست و منظم در این زمینه چه نوع برنامه ریزی می باشد؟علت؟

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,583

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ESPME02_424

تاریخ نمایه سازی: 22 خرداد 1391

چکیده مقاله:

آمایش سرزمین از دهه 1950 اهمیت ویژه ای یافته و اساس همه انواع برنامه ریزی در کشورها، اعم از ملی و منطقه ای را تشکیل می دهد . دراین بین برنامه ریزی در آموزش و پرورش با همه گستردگی و در کلیه سطوح آن نیز از این قاعده مستثنی نیست .در واقع اطلاعات حاصل از آمایش سرزمین، که با تأکید بر مناطق و پیمایش دقیق آنها حاصل می شود، نقشه جامعی است که توانایی ها، قابلیت ها، فرصت ها و نقاط ضعف هر م نطقه از کشور را با دقت به نمایش می گذارد . برنامه ریزان استراتژیک در آموزش و پرورش که برنامه ریزی توسعه آموزش ، برنامه ریزی منابع انسانی ، برنامه ریزی آموزشی و درسی را زیر نظر دارند باید به یافته های آمایش دقت و توجه کافی نموده و علی الخصوص به اهمیت واحد منطقه در برنامه ریزی واقف باشند .برنامه ریزی با توجه به آمایش می تواند دانش آموزان هر منطقه را به سمتی سوق دهد که به توانمندی های منطقه خویش آگاه گشته و بتوانند درآینده در جهت شکوفایی منطقه زندگی خود موثر واقع شوند.

کلیدواژه ها:

برنامه ریزی ، آمایش سرزمین ، برنامه ریزی منابع انسانی ، آموزش و پرورش ، برنامه ریزی آموزشی ، برنامه ریزی منابع انسانی

نویسندگان

مرتضی فرامرز

کارشناسی رشته معماری عضو باشگاه پژوهشگران جوان