سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: AIRAFT01_154
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 132
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
چکیده مقاله:
توسعه صنعتی همگون، که به معنای تنوع بخشی به تولیدات یک صنعت و منطقه بر اساس قابلیت های موجود در آن است، همواره به عنوان یکی از ابزارهای اصلی توسعه مورد توجه بوده است. یکی از بهترین روشها جهت شناسایی دقیق فرصتهای متنوع سازی همگون، رویکرد پیچیدگی اقتصادی و فضای محصول است. این پژوهش با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی، به شناسایی فرصتهای متنوع سازی و پیچیده ترسازی صنعت خودرو در سطح قطعات و تجهیزات پرداخته است. به همین منظور با استفاده از داده های نسخه شش رقمی طبقه بندی هماهنگ کدگذاری کالا و رویکرد پیچیدگی اقتصادی، 7 فرصت تولیدی در مرز قابلیتی قطعه سازی در صنعت خودرو که در صورت تولید آنها میتوان به انباشت قابلیت های فناورانه و صادرات بیشتر دست یافت، معرفی شدند. بر این اساس تولید دو نوع موتوری الکتریکی و غیرالکتریکی، باتریهای الکتریکی و برخی از انواع قطعات عمدۀ فرصتهای تولیدی ایران در مرز قابلیتی قطعه سازی در صنعت خودرو سازی ایران را تشکیل میدهند.
کلیدواژه ها:
متنوع سازی همگون؛ قابلیت همگون؛ پیچیدگی اقتصادی؛ فضای محصول؛ قطعات و تجهیزات؛ صنعت خودروسازی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1146922/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهرامی، فریده و نوری، جواد و شاه مرادی، بهروز و شهبازی، میثم،1399،متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی،اولین کنفرانس پیشرفت های اخیر و روندهای آینده در صنعت خودرو،تهران،،،https://civilica.com/doc/1146922
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، بهرامی، فریده؛ جواد نوری و بهروز شاه مرادی و میثم شهبازی)
برای بار دوم به بعد: (1399، بهرامی؛ نوری و شاه مرادی و شهبازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه ساز ی اقتصادی سیستم های فتوولتائیک
- ارزیابی قابلیت اطمینان ریز شبكه با در نظر گرفتن تاثیر خودروهای برقی و PMU
- تحلیل احساسات مبتنی بر داده های متنی برای تشخیص شخصیت کاربران با استفاده از یادگیری عمیق
- مدیریت و افزایش امنیت فضای سایبری با استفاده از طبقه بندی ترافیک شبکه مبتنی بر مدلهای یادگیری عمیق
- اثربخشی آموزش و یادگیری الکترونیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.