سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: FOODCONG04_078
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 99
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰
چکیده مقاله:
سالمونلا یکی از مهمترین عوامل عفونت غذایی است که میتواند عوارض مختلفی را در دستگاه گوارش ایجاد کند. شیر به عنوان یکی از مهمترین عوامل انتقال عفونت سالمونلایی در انسان شناخته شده است. در این مطالعه برای بررسی میزان آلودگی سالمونلایی، ۱۲۰نمونه شیر خام را از مناطق مختلف عرضه فرآوردههای لبنی شهرستان سنندج به صورت تصادفی جمع آوری گردید و در ظروف استریل و در کلمن یخ به مرکز تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج انتقال داده شد. تمام نمونه ها کشت داده شدند و پرگنه های بی رنگ با مرکز سیاه در محیط سالمونلاشیگلا آگار انتخاب گردید و تست های تکمیلی IMVIC روی آن ها انجام گرفت. سپس برای مشخص کردن دقیق گونه سالمونلا تیفی موریوم و ژن های حدتشان، از واکنش Multiplex PCR استفاده گردید. پس از انجام تستهای بیوشیمیایی، نتایج این بررسیها نشان داد، که از مجموع ۱۲۰ نمونه ارسالی، تعداد ۴ جدایه ( ۳/۳۳% ) سالمونلا جدا گردید . سپس به کمک روش مولکولی PCR و به کمک قطعه ژنی Inv-Aجهت تائید جدایه های سالمونلا اقدام گردید و تمامی ۴ جدایه های که به روش بیوشیمیایی جدا گردیده بودند توسط روش مولکولی مورد تائید قرار گرفتند . سپس جهت شناسایی جنس سالمونلا تحت گونه تاینی موریوم و همچنین جهت شناسایی انتیژنهای ۰۴ و H۲:۱به ترتیب از ژنهای FliC, ژن rfbJ و ژن fljB در یک واکنش ۳ تایی PCR اقدام گردید. لذا از ۴ جدایه سالمونلا هر ۴ (۱۰۰ % ) جدایه حاوی ژن Flic و به عنوان جنس سالمونلا تحت گونه تیفی موریوم مورد تایید قرار گرفتند و همچنین هر ۴ جدایه سالمونلا تحت گونه تیفی موریوم تمامی آنها حاوی هر دو آنتی ژن ۰۴ و H۲:۱بودند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا FOODCONG04_078 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1437992/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی دره ابی، هیوا و نیک فرجام، احد،1400،میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰،چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی،تهران،https://civilica.com/doc/1437992
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کریمی دره ابی، هیوا؛ احد نیک فرجام)
برای بار دوم به بعد: (1400، کریمی دره ابی؛ نیک فرجام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی ژنوتیپ های گیاه کینوا کشت شده در گلدان
- غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر
- مروری برتاثیرانواع نگهدارنده های طبیعی بر مدت ماندگاری کیک از نظر شمارش بارمیکروبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.