سال انتشار: 1388
محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
کد COI مقاله: RCFBIO01_041
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 926
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله حذف ژن نشانگر انتخابی از پلاسمید باینری اگروباکتریومی جهت تولید گیاهان تراریخته فاقد ژن نشانگر
چکیده مقاله:
گرایش به توسعه سیستم های حذف نشانگر در تولید گیاهان تراریخته از اهمیت اجتناب از رها سازی ژن های مقاومت به آنتی بیوتیک در محصولات تراریخته و بار متابولیکی تحمیل شده در اثر بیان ژن های نش انگر ناشی می شود . در این تحقیق به منظور حذف ژن نشانگر انتخابیnptIIایجادکننده مقاومت به کانامایسین از پلاسمید دوگانه،pBI121 (Binaryاین پلاسمید توسط آنزیم هایNheI و ClaI مورد هضم آنزیمی قرار گرفت . پس از خروج قطعه مربوط بهnptIIبا طول1822bp قطعه مرب وط به وکتور با طولbp12938 از روی ژل آگارز جداسازی و خالص سازی شد . به منظور اتصال مجدد دو انتهای وکتور، ابتدا پایانه های چسبنده موجود در دو انتهای آن توسط تیمار با آنزیمKlenow به پایانه های صاف تبدیل شدند و سپس وکتور خطی شده در واکنش اتصال توسط آنزیم T4 DNA Ligase مجدداً حلقوی شد و تراریزش مخلوط اتصال به پلاسمیدهای مستعد تهیه شده از E. coli سویه XLI-Blue انجام گرفت
کلیدواژه ها:
پلاسمید دوگانه، حذف ژن نشانگر، گیاهان تراریخته
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/118871/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محسن پور، مطهره و توحید فر، مسعود و بابائیان جلودار، نادعلی،1388،حذف ژن نشانگر انتخابی از پلاسمید باینری اگروباکتریومی جهت تولید گیاهان تراریخته فاقد ژن نشانگر،همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/118871
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، محسن پور، مطهره؛ مسعود توحید فر و نادعلی بابائیان جلودار)
برای بار دوم به بعد: (1388، محسن پور؛ توحید فر و بابائیان جلودار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.