بررسی شیوع الودگی به سیستی سرکوس بویس وخسارتهای ناشی از آن در کاهش امنیت غذایی د رگاوهای کشتار شده در استان مازندران طی سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,252

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

FSS01_027

تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1390

چکیده مقاله:

سیستی سرکوس بویس، کیست کوچک پرازمایع همراه با متاسرک بوده که مرحله لاروی انگل تنیا ساژیناتا می باشد و انسان به عنوان میزبان نهایی و گاو به عنوان میزبان واسط در چرخه زندگی این انگل محسوب می شوند هدف از این مطالعه بررسی الودگی گاوهای کشتاری استان مازندران از نظر الودگی به این کیست بوده که به عنوان یکی از بیماریهای زئونوز ا ز نظر بهداشت و سلامتی حائز اهمیت است دراین بررسی که بصورت مقطعی و توصیفی به مدت دوسال در تمامی کشتارگاهای استان مازندران انجام شد لاشه دامها از نظر الودگی به این انگل مورد معاینه قرارگرفت و داده های بدست امده توسط ازمون فرض نسبت موفقیت و تحت نرم افزار اماری SPSS در سطح خطای ۵% مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. از۶۱۹۰۱ راس گاو ذبح شده در سال ۱۳۸۶ تنها ۵ مورد ۰/۰۰۸ درصد و از ۸۶۹۶۳ راس گاو ذبح شده در سال ۸۷ نیز ۵ مورد ۰/۰۰۵ درصد به سیستی سرکوس بویس الوده بودند.

نویسندگان

محمودرضا اثناعشری

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :