سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CFTP06_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 109
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار زورگوئی در دانش آموزان مدارس ابتدائی هرمزگان
چکیده مقاله:
زورگویی، شکل خاصی از رفتار سلطه جویانه است و می توان آن را به صورت موقعیتی که در آن دانش آموز به طور مکرر و مداوم در معرض اعمال منفی فرد دیگر قرار می گیرد، توصیف کرد. این اعمال منفی موقعی اتفاق می افتند که عدم تعادل بین قربانی و مهاجم وجود دارد. رفتار زورگویانه می تواند جسمانی، (مثلا صدمه زدن، هل دادن، لگد زدن)، کلامی (مثل اسم گذاشتن، خشمگین کردن، تهدید کردن، تهمت زدن)، یا می تواند شامل سایر رفتارها شود، مثل شکلک درآوردن یا محروم سازی اجتماعی. این مقاله می کوشد به بررسی انواع زورگویی در دانش آموزان پایه پنجم و ششم دبستان مدارس استان هرمزگان بپردازد.
کلیدواژه ها:
زورگویی، هرمزگان، دانش آموزان ابتدائی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1020071/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفری، خدیجه و صفری، شهلا و حسن پور، محمد،1398،بررسی رفتار زورگوئی در دانش آموزان مدارس ابتدائی هرمزگان،کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری "ازنگاه معلم،میناب،،،https://civilica.com/doc/1020071
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صفری، خدیجه؛ شهلا صفری و محمد حسن پور)
برای بار دوم به بعد: (1398، صفری؛ صفری و حسن پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر کارایی موفقیت اموزش در فضای مجازی
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- شناسایی عوامل مؤثر بر افزایش انگیزه مخاطبان آموزش در فضای مجازی: تحلیل کیفی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.