سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: WEECONF01_074
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,485
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد هوش مصنوعی در ساختمان ها
چکیده مقاله:
پس از دهه ها تکامل و پیشرفت، امروزه هوش مصنوعی (AI) در زندگی روزمره ما ریشه کرده و به صورتمحسوس، زمینه های معماری و پایایی را تحت تاثیر قرار دادن است. کاربرد های هوش مصنوعی در معماری پایا شاملطراحی ساختمان با استفاده از انرژی بهره ورانه ، پیش بینی و به حداقل رساندن مصرف انرژی، برنامه ریزی برای کاهشاثرهای آن بر محیط زیست و اقلیم و همچنین به سازی درج هت امنیت و راحتی محیط زندگی است. با توجه بهافزایش قابل ملاحظه سرعت اینترنت و دسترسی و کاهش قیمت رایانه ها و دستگاه های ذخیره داده ها در سال های اخیر،این روزها کلان داده (BD) نقش مکمل بزرگی را در هوش مصنوعی دارند. الگوریتم ها و کدهای رایانه ای برای استخراج و بررسی داده ها گسترش یافته اند. کلان داده ها به روش های هوش مصنوعی و کارکردهایی در زمینه های مختلف شاملمعماری پایا ، توان بخشیده اند. این مقاله با درآمدی بر فنون هوش مصنوعی آغاز می شود. در ادامه مباحثی مبنی بر اینکه چگونه هوش مصنوعی و کلان داده ها می توانند در طراحی و ساخت ساختمان های تجاری و خانه های مسکونی بااستفاده از انرژی بهره ورانه به کار روند، مطرح می شوند. پس از آن یک بازنگری بر کاربرد هوش مصنوعی و کلان داده ها درساختمان های با انرژی بهره ورانه خواهیم داشت که تاکید بر استفاده از یادگیری ماشینی (MI) و پایگاه داده های بزرگ دارند. موضوعات تحقیقات آینده در آخر این مقاله آورده شده. در این مقاله دوباره تاکید میشود که هوش مصنوعیدر کنار کلان داده می تواند بهره وری از انرژی را به شد افزایش داده و ساختمان هایی با طراحی محیط زندگی راحتبرای ساکنان را به ارمغان می آورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا WEECONF01_074 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1006569/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضائی، رضا و شهام، افشین و متقی، سمیه و سماک، سپهر،1398،کاربرد هوش مصنوعی در ساختمان ها،همایش ملی علوم و فن آوری های نوین در آب،انرژی و محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/1006569
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رضائی، رضا؛ افشین شهام و سمیه متقی و سپهر سماک)
برای بار دوم به بعد: (1398، رضائی؛ شهام و متقی و سماک)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مسیله با p نقطه میانه ظرفیت دار (CPMP): توابع فاصله
- مشخصات خانه های هوشمند با رویکرد معماری پایدار
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی میزان موفقیت استقرار سیستم مدیریت محیط زیست در شرکت پالایش نفت شازند اراک
- ررسی مقدار تبخیر محصولات نفتی از مخازن سقف شناور در هوا در شرکت پالایش نفت شیراز
- مروری بر آلودگی نفتی در سواحل خلیج فارس و اثرات آن بر جزایر مرجانی (مطالعه موردی کیش و تهیه نقشه مدیریتی مبارزه با آلودگی)
- استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین به منظور کنترل و کاهش آثار مخرب زیست محیطی ناشی از بروز نشتی در خطوط لوله نفت و گاز
- تعیین مقادیر فلزات سنگین Ni و V بعنوان شاخص نفت خام در رسوبات و دو کفه ای Anodont cygnea تالاب انزلی و تاثیر فعالیتهای نفتی کشورهای حوضه دریای خزر بر این آلاینده ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۲ . از دیدگاه زیست محیطی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.