سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: NCNRM02_272
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 233
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی راهکارهای مدیریت پایدار در کاهش خطرات سیلاب شهری
چکیده مقاله:
پیشرفت و توسعه سریع شهرها با از بین بردن زمین طبیعی و تغییر کاربری اراضی همراه است و این رشد سریع موجب به وجود آمدن سطحهایی با نفوذپذیری بسیار کم و یا صفر هستند. با کمتر شدن نفوذ رواناب در سطح شهر شاهد ایجاد روانابها هستیم، که در چند سال گذشته تلفات جانی و مالی قابل تاملی را بر جای گذاشته است. کنترل و مدیریت سیلاب نیاز به شناخت آن دارد. هدف از این مقاله بررسی تاثیر روشهای توسعه کم اثر بر مدیریت سیلاب شهری است. استفاده از روشهای توسعه کم اثر، از اقدامات اصلی در مدیریت سیلابهای شهری و کم کردن تخریبهای ناشی از آن است. این روش کاربردی با بهره گیری از محیط زیست، گامی مناسب در مقابله با توسعه شهرنشینی میباشد. همچنین میزان نفوذ و نگهداشت رواناب را افزایش داده و در تصفیه روانابهای دارای مواد جامد معلق بسیار موثر است. گردآوری اطلاعات در این مقاله بر اساس مطالعه های کتابخانه ای و اطلاعات موجود بوده است. یافته های این تحقیق حکایت از آن است که میتوان با اعمال روشهای توسعه کم اثر از جمله بامهای سبز، بشکه های ذخیره و جوی باغچه به کمتر کردن میزان تخریب سیلاب، تصفیه آلودگی سیلاب و میزان هزینه های شهرداری دست یافت.
کلیدواژه ها:
مديريت سيلاب شهري، رواناب سطحي، روشهاي توسعه كم اثر، LID، راهكارهاي مديريتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/962629/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی، فریاد و فیضی، اتابک و راثی نظامی، سیدسعید و باهرطالاری، طاهر،1398،بررسی راهکارهای مدیریت پایدار در کاهش خطرات سیلاب شهری،دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی با محوریت آب،سیل و محیط زیست،گنبد کاووس،،،https://civilica.com/doc/962629
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ابراهیمی، فریاد؛ اتابک فیضی و سیدسعید راثی نظامی و طاهر باهرطالاری)
برای بار دوم به بعد: (1398، ابراهیمی؛ فیضی و راثی نظامی و باهرطالاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- دستیابی به مدیریت کارآمد شهری در برابر بحران سیلاب شهری با رویکرد پدافند غیر عامل(مطالعه ی موردی: شهرستان خرم آباد)
- بازشناسی تاثیر عمق خاک و شاخص سطح برگ برکاهش مصرف انرژی در ساختمان
- ارزیابی بهترین راهکارهای مدیریتی در سیلاب های شهری با رویکرد توسعه کم اثر
- مدیریت سیلاب شهری
- بررسی تطبیقی بام سبز در اقلیم معتدل و مرطوب با رویکرد کاهش انرژی وآلودگی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Evaluation particularity of morphological traits of Ocimum basilicum L to Mycorrhizal symbiosis and use Organic fertilizers
- بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گیاه مرزه بر باکتری های دخیل در بیماری های پریودنتال
- بررسی سیستماتیک بر مهم ترین گیاهان دارویی و جایگاه بین المللی استفاده ازآنها در درمان بیماری ها
- سرزندگی در فضاهای شهری با تاکید بر مقوله کرونا
- بررسی نحوه ی عملکرد سازمان های مرتبط بامدیریت بحران شهری در برابر زلزله (نمونه ی موردی :شهرقزوین)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.