سال انتشار: 1398
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران
کد COI مقاله: WRRC03_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله پایش زمانی و مکانی خشکسالی هواشناسی استان هرمزگان با استفاده از داده های سنجش از دور
چکیده مقاله:
توجه به روند تغییرات اقلیم و کاهش بارندگی در سال های اخیر و قرارگرفتن ایران بر روی کمربند خشک و نیمه خشک، خشکشالی یک خطر بزرگ است که باید موردتوجه قرار بگیرد. امروزه استفاده از تکنیک سنجش از دور و تصاویر ماهواره ای به عنوان یک ابزار مفید جهت پایش مکانی و زمانی خشکسالی مورد توجه محققین واقع شده است.بدین منظور با استفاده ماهواره TRMM داده مربوط به بارش بدست آمد و با شاخص معیار بارندگی سالانه( (SIAP مورد ارزیابی قرارگرفت.نتایج نشان داد که افزایش دما و کمبود بارش در استان هرمزگان، خشکسالی هواشناسی وضعیت شدیدتری به خود می گیرد و در بخش های شرقی به خصوص در جاسک و سیریک خشکسالی بحرانی می باشد.
کلیدواژه ها:
خشكسالي، سنجش از دور، شاخص معيار بارندگي سالانه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/950983/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غریبی چناری، سروش،1398،پایش زمانی و مکانی خشکسالی هواشناسی استان هرمزگان با استفاده از داده های سنجش از دور،سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران،تبریز،،،https://civilica.com/doc/950983
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، غریبی چناری، سروش؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، غریبی چناری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی شاخص های انرژی وزیست محیطی تولید زعفران دراستان خراسان جنوبی با روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی : شهرستان بیرجند )
- ارزیابی اقتصادی نیروگاه بیوگاز از زباله های شهری مشهد
- مقایسه انواع مختلف سیستم های تولید کمپوست و نحوه کارکرد آنها
- اهمیت نیروگاه هیبرید باد و خورشید در تامین برق ضروری نقاط دوردست با رویکرد در پدافند غیرعامل
- امکان سنجی تولید و استفاده از بیوگاز در دامپروری های استان فارس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.