سال انتشار: 1398
محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری اطلاعات و ارتقا سلامت
کد COI مقاله: THPC02_092
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 151
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد اینترنت اشیا در خود مراقبتی بیماران
چکیده مقاله:
مقدمه: در سال های اخیر، اینترنت اشیا (IOT) به طور فزاینده ای نیروی محرکه پیشرفت فناوری بوده است؛ زیرا تاثیرات آن درزمینهٔ مای مختلف کاربردی مانند خود مراقبتی، درمان و پیشگیری بیماری ها دیده می شود. ما در این مقاله می خواهیم کاربرد اینترنت اشیا در خود مراقبتی بیماران را بررسی کنیم.روش کار: مقاله به روش مروری و کتابخانه ای و جستجوی پیشرفته علمی صورت گرفته است. کلیدواژه ها از سایت thesaurus تهیه شده اند. جستجو به مدت یک هفته با محدودیت های زبان انگلیسی و بازه ی زمانی 2015-2019 از طریق پایگاه داده های pubmed scopus,google scholar و دسترسی به متن کامل آن ها انجام شده است.یافته ها: ما دریافتیم که هنگام پیاده سازی اینترنت اشیا در حوزه سلامت برای استفاده اطلاعات بهداشتی بیمار از ابر (CLOUD) استفاده می شود، این ابر می تواند: الف (حجم اطلاعات را مدیریت کند، ب) اطلاعات را از طریق سامانه های مراقبت بهداشتی به طور فراوان ای به اشتراک بگذارد و ج (قابلیت تجزیه وتحلیل داده های بزرگ را فراهم سازد. همچنین استفاده از اینترنت اشیا باعث الف) ایجاد یک شبکه گسترده اینترنتی در حوزه سلامت (2 مقاله)، ب (کاهش هزینه های عملیاتی (4 مقاله)، ج) افزایش بهره وری (3 مقاله)، د (استفاده کارآمد از منابع کمیاب (2 مقاله) و ه) افزایش خود مراقبتی بیماران (3 مقاله) می شود. همچنین خدمات IOT از طریق شبکه های حسگر مختلف و سایر دستگاه های هوشمند برای بهبود خدمات بهداشتی و کمک به ارائه دهندگان خدمات بهداشتی در فرایند تصمیم گیری کمک می کنند.نتیجه گیری: پس از جستجو در پایگاه های داده، 20 مقاله خواندیم که ازاین بین 12 مقاله کاربردی بودند. بامطالعه ی این 12 مقاله، به این نتیجه رسیدیم که با توجه به اینکه اکثر اشیا مورداستفاده افراد دارای اینترنت هستند، بنابراین سیستم نظارت بر سلامت (خود مراقبتی) مبتنی بر IOT با افزایش کلی سیستم بهره وری انرژی، قابلیت همکاری دارد؛ بعلاوه دارای امنیت و قابل اعتماد است. بدون شک اینترنت اشیا، حوزه سلامت و شیوه ای که در آن بیماران درمان می شوند را تغییر خواهد داد. این موضوع نه تنها برای پزشکان بلکه برای افرادی که دسترسی به مراکز سلامت را ندارند نیز موثر واقع خواهد شد.
کلیدواژه ها:
سلامت همراه، پزشكي از راه دور، اينترنت اشيا، نظام سلامت.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946084/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تحویلدارزاده، منیره و کاظمی، زهره و خاکی زاده، مهدی،1398،کاربرد اینترنت اشیا در خود مراقبتی بیماران،دومین همایش ملی فناوری اطلاعات و ارتقا سلامت،تهران،،،https://civilica.com/doc/946084
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، تحویلدارزاده، منیره؛ زهره کاظمی و مهدی خاکی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1398، تحویلدارزاده؛ کاظمی و خاکی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر وراثت در بروز سرطان تخمدان
- بررسی عوامل خطر سرطان تخمدان غیر اپیتلیال
- بررسی شیوع افسردگی در زنان سه ماه سوم بارداری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاهی علوم پزشکی کرمان در سال 1396
- تاثیر عصاره هیدروالکلی رازیانه و کتان بر وزن بدن و ویژگی های مورفولوژی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
- بررسی اثرات حفاظتی عصاره هیدرو الکلی رازیانه و کتانبر میزان ذخیره فولیکولی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.